Menu

Betalingen

Overschrijvingen in euro of in andere valuta

Via een overschrijving kunt u betalingen uitvoeren in België en daarbuiten. Hiervoor hebt u enkel het IBAN-rekeningnummer van de begunstigde nodig.

IBAN

IBAN is uw Europese rekeningnummer dat uw internationale betalingen heel wat vereenvoudigt. Zo garandeert IBAN dat betalingen in euro in de hele SEPA-zone op dezelfde manier uitgevoerd worden zoals dat gebeurt in uw eigen land!

Instantoverschrijvingen via Fintro Easy Banking App

Vergat u een rekening te betalen? Geen probleem, via instantoverschrijvingen op Fintro Easy Banking App stort u het gewenste bedrag in enkele seconden op de rekening van de begunstigde. 24/7, zelfs in het weekend en op feestdagen. Concreet? Heel makkelijk: vink ‘instantoverschrijving’ aan onder ‘uitvoeringsdatum’.

Instantoverschrijven is vandaag  mogelijk tussen alle deelnemende Belgische Banken. Per verrichting vanaf een privérekening kost een instantoverschrijving 0,60 euro (incl. btw), voor overschrijvingen vanaf professionele rekeningen bedraagt het 1,50 euro (excl. btw). De totale dagelijkse limiet voor uitgaande verrichtingen bedraagt 1.000 euro per rekening. Voor binnenkomende verrichtingen is er geen limiet.

Gewone overschrijvingen blijven gratis.

Kaartlezer

Met uw kaartlezer en debetkaart van Fintro bent u helemaal klaar voor de Fintro Easy Banking App en Fintro Easy Bankng Web!

Online rekeninguittreksels

U wint een pak tijd dankzij de online rekeninguittreksels. U kunt ze tot 10 jaar later raadplegen, waar u ook bent, vierentwintig uur per dag en elke dag van de week. En dat in alle veiligheid. Het formaat is makkelijk af te drukken en goed leesbaar.

Domiciliëring

Doet u vaak betalingen voor verschillende bedragen aan hetzelfde bedrijf? Dankzij de domiciliëring vergeet u nooit meer uw belangrijke facturen te betalen. U geeft uw doorlopende betalingsopdracht één keer door en daarna gebeurt alles automatisch.

Inkomstendomiciliëring

Op zoek naar de meest efficiënte manier van de storting van uw loon, pensioen of andere inkomsten (werkloosheidsuitkering, kinderbijslag...)? Kies dan voor de domiciliëring. Want dat is praktisch, veilig, gratis en snel.

Doorlopende betalingsopdracht

Doet u regelmatig dezelfde betalingen? Met een doorlopende betalingsopdracht wint u tijd. U laat op vooraf bepaalde datums op een bepaald rekeningnummer een vast bedrag storten. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Fintro Easy Banking

Met Fintro Easy Banking kunt u veilig uw rekeningen en bankkaarten beheren en allerhande transacties online via uw smartphone of tablet uitvoeren. Of u nu in België bent of waar in de wereld dan ook.

Zoomit

Met de gratis Zoomit-functie ontvangt u uw facturen en loondocumenten rechtstreeks in Fintro Easy Banking in plaats van per post. Uw facturen worden automatisch ingevuld. U kijkt de overschrijvingen gewoon na en in enkele muisklikken zijn ze betaald!

SEPA

Al uw betalingen naar alle landen van de SEPA-zone (Single Euro Payments Area) verlopen even makkelijk, even veilig en binnen dezelfde tijd als uw betalingen binnen België.