Menu

Polestar 2: ontdek ons exclusief aanbod, binnen de maand leverbaar

Zoekt u een moderne duurzame wagen voor een interessante prijs die bovendien snel leverbaar* is?

Als klant geniet u een paar keer per jaar van een voordelig en exclusief aanbod van Arval, uw partner in mobiliteitsoplossingen.

Dankzij operationele leasing huurt u uw bedrijfswagen voor een vast maandelijks bedrag. Daarin is inbegrepen: onderhoud en herstel, verzekeringen***, bijstand, enz. U kan gewoon starten en vertrekken! En op het einde van uw contract neemt Arval de wagen over en zorgt voor de doorverkoop.

Laat u tot en met 31 maart 2023 verleiden door de Polestar 2, een hoogtechnologische elektrische wagen met krachtige prestaties en minimalistisch design.

Ontdek het aanbod van Arval , evenals onze huidige selectie hybride en elektrische wagens van het moment in de catalogues "Arvals' Top Models".

Wenst u uw voertuig te behouden op het einde van het contract? Bepaal de overnamewaarde vanaf de eerste kilometer. Met Full Service Renting kent u van bij de ondertekening het bedrag waarvoor u eigenaar kan worden van het voertuig op het einde van het contract. Ideaal als u het voertuig wenst te behouden, voor een bedrijfsvoertuig kiest, of de wagen wenst te registreren op naam van uw vennootschap. Dat voordeel komt bovenop de verschillende diensten die al inbegrepen zijn in het aanbod operationele leasing.

716 euro/maand excl. btw**

Polestar 2 Long Range Single Motor

Inbegrepen diensten** :

  • Onderhoud en herstel
  • Europese pechverhelping
  • Tenlasteneming van schade en diefstal
  • Zomerbanden
  • Verzekeringen***
  • My Arval Mobile App
Leasing op 60 maanden en 10.000 km/jaar. Andere looptijden en aantal kilometers per jaar zijn eveneens mogelijk.

Wettelijke informatie

Deze tijdelijke actie biedt de Polestar 2 aan in operationele leasing door Arval Belgium NV, in haar hoedanigheid van verhuurder, met tussenkomst van BNP Paribas Fortis NV - Warandeberg 3, 1000 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0403.199.702. De actie loopt van 16 januari 2023 tot en met 31 maart 2023 zolang de voorraad strekt, en is voorbehouden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s) van BNP Paribas Fortis en Fintro (Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV), gevestigd in België. Dit document vormt geen aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan haar algemene voorwaarden - operationele leasing.

* De levertermijn van het voertuig ‘Polestar 2’ bedraagt ongeveer 3 weken na het afsluiten van het contract, afhankelijk van de beschikbaarheid bij de fabrikant en/of importeur en van de voorraad. Het voertuig wordt geleverd op een specifieke locatie in België, zoals meegedeeld zal worden door Arval Belgium NV. De voorgestelde Polestar 2 is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: Space, Magnesium en Midnight.

**De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen in fiscaliteit en catalogusprijzen van voertuig en opties, en wijzigingen in uitvoering en uitrusting. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat: onderhoud, herstel, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeersstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen*** (verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA), rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering). Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie, elektriciteitskosten, verkeersboetes, btw. De CO2-percentages zijn eveneens indicatief en onder voorbehoud van de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het eind van de overeenkomst volgt er een afrekening van de kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

***De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze worden afgesloten via Arval Belgium NV als tussenverzekeringspersoon. Deze verzekeringen kunnen echter ook bij de verzekeraar van uw keuze afgesloten worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in dit document. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen verschillen van de wagen voorgesteld in deze actie.

Arval Belgium NV - Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel, btw BE 0436.781.102, Nevenverzekeringstussenpersoon, https://www.arval.be/, info@arval.be.

Geinteresseerd?