Menu

Arval TopDeal

Extra voordelige aanbieding tot 30 november

Speciaal voor Black Friday biedt onze leasingdochter Arval u een buitengewone Deal aan. Profiteer tot en met 30 november van een exclusieve leaseprijs voor de Nissan QASHQAI DIG-T 140 N-CONNECTA, de krachtige crossover die comfort met efficiënte aerodynamica combineert.

Dankzij de operationele leasing van Arval gaat u met een gerust hart de weg op. In de vaste prijs per maand zitten niet alleen de verzekeringen** en taksen inbegrepen, maar ook onderhoud, pechbijstand en vervangwagen.

Combineer auto en elektrische fiets

En daar stopt het niet! Als u kiest voor deze Nissan QASHQAI kunt u bij Arval ook een elektrische fiets Norta B-2040 leasen tegen Black Friday-tarief. Deze kwaliteitsvolle fiets vormt een ideale mobiliteitsoplossing voor zowel u als uw medewerkers.

Bent u al klant bij Arval? Dan kunt u sowieso profiteren van de Black Friday-aanbieding voor de elektrische fiets, zelfs als u niet kiest voor de Nissan QASHQAI.

369 EUR/maand excl. btw zonder voorschot*

Nissan QASHQAI DIG-T 140 N-CONNECTA

 • 5-deurs
 • Benzinemotor – 6,8l/100 km
 • CO2-uitstoot: 155g/km
 • 103 kW – 140 pk
 • Handgeschakelde versnellingsbak – 6 versnellingen
 • Zetels in stoffen bekleding met sportdesign en geïntegreerde hoofdsteunen, getint glas, panoramisch dak met elektrisch bedienbare zonnewering, automatische airconditioning, parkeersensoren voor- en achteraan
 • Audiosysteem met cd-speler, USB-aansluiting, stuurwielbediening, 6 luidsprekers en Bluetooth, New NissanConnect-navigatiesysteem, Intelligent Nissan Around View Monitor

Leasing voor 60 maanden en 20.000 km/jaar

89 EUR/maand excl. btw zonder voorschot***

Elektrische fiets Norta B-2040

 • 100% fiscale aftrekbaarheid van kosten omdat de fiets geen CO2 uitstoot
 • Service Pass van 100 EUR/jaar voor onderhoud en reparaties in een partnershop
 • Dekking tegen diefstal, schade en vandalisme
 • 24/7 bijstand in België
 • Bosch Active Line Plus-motor van de derde generatie - Powerpack-batterij van 500 Wh

Contract van 36 maanden met aankoopoptie van 450 EUR excl. btw op het einde van het contract

Aanvullende informatie

Operationele leasing wordt aangeboden door Arval Belgium nv – Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem – BTW BE 0436.781.102, RPR Brussel, met tussenkomst van BNP Paribas Fortis nv - Warandeberg 3, 1000 Brussel - BTW BE 0403.199.702, RPR Brussel en Arval Belgium nv als verhuurder. Aanbieding alleen geldig van dinsdag 24.11.2020 tot en met maandag 30.11.2020 en voorbehouden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s) van BNP Paribas Fortis en Fintro. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis nv - Warandeberg 3, 1000 Brussel - BTW BE 0403.199.702, RPR Brussel. De hier verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een lease-overeenkomst wordt slechts gedaan na aanvaarding van uw dossier en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van Arval Belgium nv.

* Prijsvoorbeeld voor langetermijnhuur van een Nissan QASHQAI DIG-T 140 N-Connecta 5-deurs met de vermelde opties, packs en diensten op 24.11.2020 voor een looptijd van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De maandelijkse leaseprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeersstelling (BIV), verkeersbelasting, verzekeringen** (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering), de dienst Perfecta**** (tenlasteneming door Arval Belgium nv van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico van 588,87 EUR, Europese pechverhelping en een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie. De leaseprijs omvat geen brandstof en verkeersboetes. Bij het verstrijken van de looptijd gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend. Gemiddeld verbruik: 6,8 l/100 km (WLTP), CO2: 154 g/km (onder voorbehoud - WLTP), indicatieve fiscale waarde: 29.707,15 EUR. Onder voorbehoud van wijzigingen in fiscaliteit en catalogusprijzen. De levertermijn van de wagen hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen configuratie. De uitrusting en afwerking van het afgebeelde model kunnen verschillen van het in deze aanbieding voorgestelde model.

** De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval Belgium nv worden geregeld. Deze verzekeringen kunnen echter ook via de verzekeraar van uw keuze genomen worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

*** Deze tijdelijke Arval Bike Lease-aanbieding van de Norta B-2040 met een contract van 36 maanden, is geldig zolang de voorraad strekt. De aanbieding geldt alleen in combinatie met de Nissan QASHQAI van de Black Friday TopDeal, of voor wie al klant is van zowel Arval als van BNP Paribas Fortis of Fintro. Prijs voor de huur van een Norta B-2040 met de vermelde eigenschappen voor een looptijd van 36 maanden geldig binnen de hogervermelde actieperiode. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, de dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium nv van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de fiets) met eigen risico van 110 EUR en bijstand in België. Aankoopoptie van 450 EUR (exclusief btw) op het einde van het contract, uit te oefenen door de werknemer in het geval van een KMO, of door de zelfstandige of vrije beroepen indien hoofdzakelijk in het kader van zijn professionele activiteit. Bij voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend. Onder voorbehoud van wijzigingen in catalogusprijzen. De levertermijn van de fiets hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder. De uitrusting en afwerking van het afgebeelde model kan verschillen van het in deze aanbieding voorgestelde model.

**** Enkel inbegrepen in de huurprijs indien ook de verzekeringen** door Arval Belgium nv als tussenpersoon geregeld zijn.

Arval Belgium nv en Fintro kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij afwijking van de leveringstermijn.

Geïnteresseerd?