Menu

TopDeal

Een vaste huurprijs die alle kosten van de wagen dekt

De huurprijs is inclusief:

  • periodiek onderhoud en reparaties: voor een wagen in perfecte staat;
  • het vervangen van zomer- en winterbanden: onbeperkt aantal banden gedurende de hele duur van het contract;
  • burgerlijke aansprakelijkheid en uitgebreide tenlasteneming van schade: rijden zonder zorgen;
  • Europese pechverhelping: de wagen de klok rond herstellen of takelen.
  • vervangwagen om uw mobiliteit te garanderen;
  • brandstofkaart voor een voordelig brandstofbeheer (optioneel).

"359 eur/maand excl. btw* zonder voorschot."

Leasing bedrijfswagen met volledig dienstenpakket

Een Renting-formule met uitzonderlijke voorwaarden voor de Volvo XC40 T3 benzine - 156 pk.

Wilt u meer weten over onze TopDeal?

Maak een afspraak met één van onze Fintro-kantoren

Wettelijke informatie

Renting is voorbehouden voor vrije beroepen, zelfstandigen en kmo’s. De hier verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een aanbod wordt slechts gedaan na aanvaarding van uw dossier en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van Arval Belgium nv. Aanbod geldig tot 31/12/2018.

* Prijsvoorbeeld voor een langetermijnhuur met de opties, packs en diensten op 1 september 2018 voor een looptijd van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar voor een Volvo XC40 T3 benzine - 156pk. Gemiddeld verbruik en CO2: 6,3l/100 km en CO2 = 146 g/km. Indicatieve fiscale waarde = 31.229,28euro.

De huurprijs omvat: onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, wegenbelasting, BA verzekering, Perfecta met eigen risico van EUR 690, rechtsbijstand, bestuurdersverzekering, Europese pechverhelping, vervangend vervoer één categorie lager na 24 uur immobilisatie en brandstofbeheer. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en catalogusprijzen.

De weergegeven uitvoeringen en afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de werkelijkheid. De uitrusting en de afwerking van het afgebeelde model verschilt van het model voorgesteld aan EUR 359 per maand.

Wij willen jullie aandacht vestigen op het feit dat dit model pas leverbaar is vanaf maart 2019. Arval en BNP Paribas Fortis kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor een afwijkende levertermijn.

Arval Belgium nv – maatschappelijke zetel – Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0436.781.102, BTW BE 0436.781.102.