Menu

TopDeal

"475 eur/maand excl. btw* zonder voorschot."

Leasing bedrijfswagen met volledig dienstenpakket

Een Renting-formule met uitzonderlijke voorwaarden voor de Lexus UX 250h.

Een vaste huurprijs die alle kosten van de wagen dekt

De huurprijs is inclusief:

  • periodiek onderhoud en reparaties: voor een wagen in perfecte staat;
  • het vervangen van zomer- en winterbanden: onbeperkt aantal banden gedurende de hele duur van het contract;
  • burgerlijke aansprakelijkheid en uitgebreide tenlasteneming van schade: rijden zonder zorgen;
  • Europese pechverhelping: de wagen de klok rond herstellen of takelen.
  • vervangwagen om uw mobiliteit te garanderen;
  • brandstofkaart voor een voordelig brandstofbeheer (optioneel).

Lexus UX 250h

De nieuwe Lexus UX 250h, een zelfopladende hybride cross-over, heeft een zelfverzekerd design en straalt pure kracht uit. Tegelijkertijd verraden zijn elegante vormen een even stijlvol als dynamisch karakter. Ontdek een auto met een unieke uitstraling op de weg, die prestaties in het segment van crossovers een nieuwe dimensie geeft.

De Lexus UX 250h verschijnt vanaf eind maart 2019 in de showrooms maar is nu al bestelbaar.

Maak een afspraak met uw Fintro-agent.

Wettelijke informatie

Renting is voorbehouden voor vrije beroepen, zelfstandigen en kmo’s. De hier verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een aanbod wordt slechts gedaan na aanvaarding van uw dossier en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van Arval Belgium nv. Aanbod geldig tot 31/03.2019.

* Prijsvoorbeeld voor een langetermijnhuur met de opties, packs en diensten op 1 januari 2019 voor een looptijd van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar voor een Lexus UX 2.0l 250H (hybride) Business Edition - 178pk. Gemiddeld verbruik: 5,8l/100 km en CO2 = 96 g/km. Indicatieve fiscale waarde = 38.505,63 euro.

De huurprijs omvat: onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, wegenbelasting, BA verzekering, Perfecta met eigen risico van EUR 815, rechtsbijstand, bestuurdersverzekering, Europese pechverhelping, vervangend vervoer één categorie lager na 24 uur immobilisatie en brandstofbeheer. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en catalogusprijzen.

De weergegeven uitvoeringen en afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de werkelijkheid. De uitrusting en de afwerking van het afgebeelde model verschilt van het model voorgesteld aan EUR 475 per maand.

Wij willen jullie aandacht vestigen op het feit dat dit model pas leverbaar is vanaf eind maart 2019. Arval en Fintro kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor een afwijkende levertermijn.

Arval Belgium nv – maatschappelijke zetel – Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0436.781.102, BTW BE 0436.781.102.