Menu

Personal Banking

Personal Banking, omdat uw behoeften exclusief zijn

U hebt een roerend vermogen groter dan 250.000 EUR? Dan hebt u ongetwijfeld specifieke behoeften. Wij bekijken dan ook samen met u hoe uw vermogen te laten groeien in de beste omstandigheden. Uw Fintro-agent beschikt over een ruim aanbod producten en diensten die aan uw behoeften beantwoorden.

Uw vermogen beheerd zoals u het wil

U wil uw roerend vermogen optimaal laten beheren. U bevindt zich op dezelfde golflengte als uw Personal Banker. Deze laatste streeft ernaar om u te helpen bij al uw financiële relaties met Fintro. In functie van uw beleggersprofiel, maar ook uw doelen en verwachtingen, zal uw Personal Banker in staat zijn om u 100% op maat gemaakte oplossingen te brengen.

Of het nu thuis of in een Fintro-kantoor is, of u nu kiest voor discretionair beheer of adviserend portefeuillebeheer voor uw roerend vermogen, uw Personal Banker omringt zich met specialisten in elk gebied en optimaliseert elk van hun stappen.

Beleggingen en nog veel meer …

Uw Personal Banker wil u de best mogelijke oplossingen aanbieden op het gebied van beleggingen en investeringen, maar hij heeft ook andere actiemogelijkheden om u te helpen al uw financiële doelen te bereiken.

U kunt hem raadplegen over de verschillende gebieden, zoals daar zijn:

  • de financiële planning (Financial Planning);
  • de pensioenplanning;
  • de successieplanning;
  • de fiscale optimalisatie;
  • de aankopen van onroerend goed, zowel in België als in het buitenland.

Uw Personal Banker zal, zoals uw Fintro-agent, ook zorgen voor:

  • het huidig beheer van uw financiële activa;
  • de opening van kredietdossiers;
  • de bescherming van uw vermogen;

Een dubbele relatie

U heeft, naast het beheer van uw persoonlijke bezittingen, ook professionele projecten. Bij Fintro hebben wij een dubbele visie op uw doelen door zowel een Personal Banker als een Professional Banker te voorzien. Zij staan voortdurend in contact, zij zorgen voor een volledige optimalisatie van uw zakelijke en privé-behoeften. U hebt dus altijd toegang tot de beste oplossingen in alle omstandigheden.

U wil meer weten over Personal Banking?

U beschikt over meer dan 250.000 EUR roerend vermogen? U bent geïnteresseerd in onze oplossingen voor Personal Banking ? Neem onmiddellijk contact op met uw Fintro-agent.