Menu

Vraag het aan Fintro

Dagelijks bankieren

Debetkaarten, kredietkaarten, contactloze betalingen – u gebruikt ze elke dag. Maar hoe werken ze precies? Zijn ze wel veilig? En bundelt u uw rekeningen en bankdiensten best in een pack? Bekijk de uitleg van onze experts.

Sparen en beleggen

Kiest u best voor sparen, beleggen, of allebei? Kunt u via uw spaargeld bijdragen aan de toekomst van onze planeet? En hoe geeft u uw (klein)kinderen voordelig een financieel steuntje in de rug? Onze beleggingsexperts vertellen er u alles over.

Lenen

Duurzaam renoveren is dé manier om de stijgende energieprijzen en de klimaatopwarming tegen te gaan. Hoe financiert u deze werken? En maakt u aanspraak op bepaalde premies? Ontdek de antwoorden van onze experts.

Zachte mobiliteit

Zachte mobiliteit is veel meer dan uw auto aan de kant laten en op de fiets springen. Wat houdt de switch naar milieuvriendelijk vervoer precies in? En bestaan er aangepaste financieringsoplossingen voor? Bekijk de analyse van onze specialisten.

Ondernemers

Hoe maakt u als ondernemer het beheer van uw financiën echt eenvoudig? Hoe biedt u uw klanten de beste betalingskeuze voor uw zaak? Voor uw zaak wilt u investeren in een gebouw en nieuwe machines. Hoe pakt u dat het beste aan? Onze business-experts vertellen u er alles over.

U vindt steeds een Fintro-agent in uw buurt