Menu

Mijn bank met de steun van een Fintro-agent

Uw persoonlijke adviseur begeleidt u bij al uw projecten

Vindt u een globale begeleiding van een persoonlijk adviseur belangrijk bij beleggingen, verzekeringen, kredieten maar ook voor pensioen en successie? Ontdek onze service Priority Banking Exclusive!

Bent u tevreden met persoonlijk advies rond beleggingen, verzekeringen en kredieten? Dan is Priority Banking iets voor u.

Als klant van Priority Banking Exclusive of Priority Banking krijgt u nog meer diensten en specifieke voordelen.

Een uitgebreid netwerk van zelfstandige bankagenten waar vooral u, als mens achter de cijfers, telt

Fintro, als afdeling van BNP Paribas Fortis NV, bestaat uit een distributienetwerk van +/-300 zelfstandige bankagenten in België.

Door de lokale verankering van onze kantoren staan onze Fintro-agenten en hun medewerkers dicht bij u. Zij werken samen met u aan de opbouw van een lange termijnrelatie dankzij een uitgebreid aanbod van producten en diensten waarbij respect en het juiste advies centraal staan. Jongeren, volwassenen, zelfstandigen en kmo’s: iedereen kan rekenen op de knowhow en het transparant, gepersonaliseerd en eerlijk advies van onze Fintro-agenten.

De Fintro-agent combineert de sterkte van een grootbank met de flexibiliteit van een zelfstandig ondernemer.

Heeft u een dringende vraag of een specifiek project? Uw Fintro-agent staat voor u klaar, met of zonder afspraak. U kunt hier het Fintro-kantoor in uw buurt terugvinden.

Uw Fintro-agent: ook online

Uw Fintro-agent helpt u steeds met kennis van zaken op basis van uw persoonlijke situatie, zowel privé als professioneel . Maar dankzij het multi-kanaal verkoopsmodel van Fintro heeft u ook altijd , overal en in alle veiligheid toegang tot de producten en diensten die uw Fintro-agenten u aanbieden.

Dankzij de handige online- en mobiele tools kunt u makkelijk en op elk moment uw bankzaken regelen. Neem hier even een kijkje.

Wie zijn wij?

Ontdek hier meer informatie over onze waarden, filosofie en sponsorships.