Menu

Fintro Easy Banking App

Met uw smartphone of tablet regelt u makkelijk al uw dagelijkse bankzaken, waar en wanneer u maar wilt.

Kies voor eenvoud

In 1-2-3 regelt u uw dagelijkse bankzaken met onze banking app. Check uw saldo in de winkel of betaal uw vrienden op restaurant. Online bankieren, dat kan thuis of onderweg, waar en wanneer u wilt.

Ontdek de mogelijkheden van Fintro Easy Banking Web en App in onze praktische Fintro Easy Banking-gids.

Continue verbeteringen

Fintro Easy Banking App wordt steeds handiger en veelzijdiger. Er komen regelmatig nieuwigheden bij om uw gebruiksgemak nog te verhogen en uw gegevens optimaal te beschermen. Ontdek alle nieuwe mogelijkheden van onze banking app, dan bent u helemaal mee.

Makkelijk downloaden

Download Fintro Easy Banking App viaGoogle Play of App Store en u kunt direct aan de slag op uw smartphone of tablet. De app is gebruiksvriendelijk, u bent er in geen tijd helemaal mee weg. En uw Fintro-agent is er om u te helpen. Vraag dus gerust meer uitleg en een stap-voor-stap demo in uw kantoor

Al uw rekeningen in Fintro Easy Banking App

Uw rekeningen van andere banken beheren in Fintro Easy Banking App? Dat kan! Voortaan kunt u al uw zicht- én spaarrekeningen van Fintro, ING en KBC eenvoudig samenvoegen en raadplegen in uw app. En binnenkort volgen nog meer banken.

Wees gerust: al uw gevoelige informatie van bij een andere bank wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Alleen u hebt toegang tot uw gegevens. Ze worden uitsluitend gebruikt om u deze service aan te bieden. Meer weten over de vertrouwelijkheid van uw gegevens? Ontdek de regels van PSD2.

Apple Pay via Fintro Easy Banking App

Betaal sneller en in alle veiligheid met uw Apple-toestellen. Voeg uw bankkaart, Mastercard Gold- of Visa Classic-kredietkaart toe aan Apple Pay. Makkelijk, veilig en privé betalen in winkels, apps en op websites.

In alle veiligheid

Mobiel bankieren met onze banking app is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig. De toegang is goed beveiligd met uw geheime pincode, paswoord of digitale vingerafdruk. Daar kunt u op rekenen.

Makkelijk overschrijven in euro naar nieuwe begunstigden

Het is mogelijk om snel en eenvoudig een overschrijving in euro voor een maximaal bedrag van 30 euro uit te voeren naar nieuwe begunstigden zonder kaartlezer. Dat kan zowel met Fintro Easy Banking Web als Fintro Easy Banking App. U kunt voor beide samen maximaal 150 euro per dag en per rekening op die manier overschrijven.

Fintro Easy Banking App voor tieners

Voor jongeren van 15 tot en met 17 jaar moet het snel en eenvoudig zijn, zo kunnen ze met Fintro Easy Banking App zelf hun geld beheren. Onze banking app is speciaal aangepast aan de tieners met bijvoorbeeld strikte limieten voor overschrijvingen in euro of voor de geoorloofde debetstand. Als ouder bent u dan helemaal gerust.

Starten met Fintro Easy Banking App

In 1-2-3 starten met mobiel bankieren

  1. Installeren: download de gratis app in de App Store of via Google Play.
  2. Activeren: open de app en tik ‘Aan de slag’ om uw profiel aan te maken. Kies uw paswoord en eventueel uw vingerafdruk.
  3. Aanmelden en gebruiken: vanaf nu kunt u zich waar en wanneer u wilt gemakkelijk en veilig aanmelden en starten met mobiel bankieren.
Om aan de slag te kunnen met Fintro Easy Banking App, hebt u een Fintro Easy Banking Web-contract nodig. U hebt nog geen contract? Dat kunt u activeren in uw Fintro-kantoor of door aan te melden op Fintro Easy Banking Web en de stappen op het scherm te volgen.

Meer weten?

We selecteerden verschillende documenten over Fintro Easy Banking App. U kunt ze hier downloaden

*Fintro Easy Banking App is gratis beschikbaar voor alle klanten ouder dan 15 jaar met een contract Fintro Easy Banking Web. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV.