Menu

itsme®

Uw digitale identiteit via de itsme®-app op uw smartphone

Uw identiteit is digitaal

U koopt, communiceert en werkt steeds meer online. Met uw digitale identiteit via de itsme-app maakt u zich kenbaar met een hoogbeveiligde identificatie. U gebruikt dan veilig 1.001 digitale toepassingen.

Altijd en overal inloggen

U logt altijd en overal in met uw smartphone en uw 5-cijferige itsme®-code: u bent onmiddellijk geïdentificeerd. De verschillende logins en paswoorden zijn dan ook overbodig.

Veiligheid en privacy

itsme® verzekert een veilige digitale identiteit door de combinatie van uw smartphone, uw SIM-kaart en uw persoonlijke itsme®-code. Bovendien hebt u controle over uw identiteitsgegevens. U beslist zelf of u uw gegevens deelt en met wie.

Uw digitale identiteit in 5 stappen

U creëert in vijf stappen uw itsme®-account, dat kunt u nu al doen. U geniet dan later onmiddellijk van de voordelen. Zorg er wel voor dat uw meest recente identeitskaartgegevens gekend zijn bij uw bankkantoor. Hoe gaat u tewerk?

  1. Download de gratis itsme® -app via de Apple Store of Google Play.
  2. Voer uw gsm-nummer in de app in, en kies daarna Fintro uit de lijst partners. U wordt naar onze mobiele site geleid.
  3. Meld u aan met uw kaartlezer, link uw identiteitsgegevens aan itsme®, en aanvaard de algemene voorwaarden & privacy policy van itsme door te tekenen met uw kaartlezer.
  4. Eens terug in de itsme®-app, voer de controlecode in die u via sms ontvangt.
  5. Kies nu uw persoonlijke itsme®-code (5 cijfers) om uw app te beveiligen. iOS-gebruikers kunnen ook Touch-ID instellen.

Een digitale (r)evolutie in België

itsme® is het innovatieve resultaat van een nauwe samenwerking tussen Belgian Mobile ID, BNP Paribas Fortis, drie andere grootbanken en drie netwerkoperatoren. Met deze app kunt u binnenkort op een veilige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare manier terecht op een breed gamma online platformen en applicaties.

Concreet betekent dit bij BNP Paribas Fortis:

  • U kunt inloggen in Easy Banking Web zonder kaartlezer.
  • •U bevestigt eenvoudig, veilig en snel betalingen.

Vragen?

U kunt voor meer informatie of antwoorden op uw vragen terecht bij itsme®!