Menu

Ondernemers en ondernemingen: we zijn er voor u

Uw bank blijft bereikbaar

Uw bank staat meer dan ooit aan uw zijde. Omdat het aantal coronavirusbesmettingen hoog blijft en de regering strenge maatregelen aanhoudt maar vooral omdat uw gezondheid en die van onze medewerkers onze hoogste prioriteit is, geven we de voorkeur aan advies op afstand in onze kantoren.

Bankieren waar en wanneer u wilt? U kunt rekenen op onze digitale oplossingen Fintro Easy Banking Web en App: via Fintro Easy Banking hebt u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bank, ook op uitzonderlijke sluitingsdagen: controleer uw saldo, raadpleeg uw rekeninguittreksels, voer uw overschrijvingen uit ...

Hebt u een dringende vraag? Contacteer uw Fintro-agent. Aanvragen waarvoor een afspraak op kantoor noodzakelijk is, zijn alleen in de voormiddag mogelijk. Hebt u nog geen afspraak? Maak er een, dat is zo gebeurd:

  • Door telefonisch contact op te nemen met uw Fintro-agent
  • via het formulier op Fintro Easy Banking Web

Hebt u nood aan advies? Uw Fintro-agent is beschikbaar op afspraak, telefonisch of via een videogesprek, en dit van maandag tot vrijdag tijdens de gewone openingsuren. Op zaterdag zijn de kantoren gesloten.

Maatregelen voor professionele kredieten

Verlenging uitstel van terugbetaling voor kredieten tot juni 2021

De Belgische regering en Febelfin hebben beslist de versoepelingsmaatregelen te verlengen tot 30 juni 2021, voor de terugbetaling van kredieten aan bedrijven en zelfstandigen.

Wilt u meer informatie over het betalingsuitstel voor uw professionele krediet(en), contacteer dan uw Fintro-agent.

Alle praktische details over het betalingsuitstel voor uw hypothecair krediet vindt u hier.

Hebt u een vraag die geen verband houdt met het betalingsuitstel? Wilt u een afspraak op afstand maken?

Uw Fintro-agent is beschikbaar per telefoon of videogesprek, op afspraak, van maandag tot vrijdag tijdens de gebruikelijke openingsuren van het kantoor.

Nieuwe aanvragen van kredieten

De koninklijke besluiten van 14/04/2020 en 20/07/2020 geven de banken de mogelijkheid om, onder specifieke voorwaarden, nieuwe kredieten te verstrekken aan zelfstandigen, kmo’s en bedrijven die liquiditeitsproblemen ondervinden tijdens de coronacrisis.

Wenst u een kredietaanvraag in te dienen? Met deze simulatie in Excel kunt u snel uw liquiditeitstekort en uw kredietbehoefte berekenen.

Voor meer informatie: neem contact op met uw Fintro-agent.

Subsidies

Overheidssteun voor ondernemers en ondernemingen

Het coronavirus treft niet alleen de samenleving maar heeft ook een sterke economische impact op zowat alle ondernemers, ondernemingen en sectoren. Uw bank maakt u graag wegwijs in het kluwen van lokale, nationale en internationale subsidies en steunmaatregelen, die deze impact draagbaar moeten maken.

Onze oplossingen voor online en mobiel bankieren

Contactloos betalen

Gezien de huidige context is contactloos betalen heel belangrijk. Uw klant betaalt u door zijn debet- of kredietkaart vlakbij uw terminal te houden. Als hun aankoop een bepaald bedrag niet overschrijdt, hoeven ze niet eens het toetsenbord van uw terminal aan te raken om hun pincode in te voeren. Zero contact.

Vandaag is het ook mogelijk om contactloos te betalen met een smartphone en een smartwatch. Al wat u nodig hebt is een betaalterminal. Welke contactloze betaalmethoden biedt u uw klanten aan?

Vind uw Fintro-agent

U vindt steeds een Fintro-agent in uw buurt

Vul het postcode nummer in