Menu

Particuliere klanten: we zijn er voor u

Samen tegen Corona

Laten we solidair zijn en de overheidsmaatregelen goed opvolgen. Want alleen samen zullen we het virus overwinnen.

Uw bank blijft bereikbaar

Uw bank staat meer dan ooit aan uw zijde. Gezien het hoge aantal coronavirusbesmettingen, de verstrengde regeringsmaatregelen en bovenal omdat uw gezondheid en die van onze medewerkers onze hoogste prioriteit is, geven we vanaf 26/10 de voorkeur aan advies op afstand in onze kantoren.

Uw Fintro-agent is beschikbaar op afspraak, telefonisch of via een videogesprek, en dit van maandag tot vrijdag tijdens de gewone openingsuren. Op zaterdag zijn de kantoren gesloten.

Aanvragen waarvoor een afspraak op kantoor noodzakelijk is, zijn alleen in de voormiddag mogelijk.

Hebt u nog geen afspraak? Maak er een, dat is zo gebeurd:

  • Door telefonisch contact op te nemen met uw Fintro-agent
  • via het formulier op Fintro Easy Banking Web

Een tip: via Fintro Easy Banking Web en Fintro Easy Banking App hebt u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bank, ook op uitzonderlijke sluitingsdagen: controleer uw saldo, raadpleeg uw rekeninguittreksels, voer uw overschrijvingen uit...

Onze oplossingen voor online en mobiel bankieren

Contactloos betalen

Betalen zonder de terminal aan te raken?

Betalen zonder de betaalterminal aan te raken is handig, makkelijk en veilig. Het volstaat om uw debet- of kredietkaart vlakbij de terminal te houden. Het voordeel? Als u niet boven een bepaald bedrag gaat, is er geen pincode nodig en hoeft u niet eens het toetsenbord aan te raken.

Is het bedrag van uw aankopen niet hoger dan 50 euro? Dan hoeft u uw code niet in te voeren. Doet u verschillende cumulatieve aankopen? Dan kunnen uw opeenvolgende betalingen oplopen tot een totaalbedrag van 100 euro. Gaat u boven de 100 euro, dan moet u uw pincode wel intikken.

Heb u uw kaart niet bij? Contactloos betalen kan ook met uw smartphone of uw smartwatch. Aan u om te kiezen hoe u het liefst betaalt.

Bescherm uzelf tegen online fraude

Cybercriminelen gebruiken het coronavirus

De coronacrisis baart ons allen zorgen en is schrikwekkend. Cybercriminelen weten dat. E-mails, sms'en, Whatsapp-berichten, Facebook, ... cybercriminaliteit vermenigvuldigt zich. Blijf waakzaam. Denk goed na voordat u op een link of een bijlage klikt.

Maatregelen voor kredieten

Afgelopen maart nam de overheid in overleg met de bankensector een reeks maatregelen in het kader van de coronaviruscrisis. Waaronder de mogelijkheid tot het aanvragen van tijdelijk betalingsuitstel van hypothecaire kredieten en consumentenkredieten. Op dit moment kunnen onze Fintro-kantoren u geen informatie geven over een eventuele verlenging van deze maatregelen. We brengen u op de hoogte van zodra er hierover nieuws is.

Vind uw Fintro-agent

U vindt steeds een Fintro-agent in uw buurt

Vul het postcode nummer in