Menu

We zijn er voor u

Of

24/7 via deze website

U bent zelfstandige?

Als zelfstandige hebt u ongetwijfeld nood aan een volledige focus op uw activiteit. Dankzij de expertise van uw Fintro-agent, vindt u gemakkelijk en snel de oplossingen aangepast aan uw professionele situatie teneinde de financiële aspecten van deze laatste te optimaliseren.

U bent zaakvoerder?

Als ondernemer beheert u dagelijks de relaties tussen uw onderneming en haar leveranciers, haar klanten en ook haar medewerkers. Met de Fintro-agenten bent u in staat om u te concentreren op de groei van uw onderneming en aangepaste oplossingen te vinden voor uw doelstellingen.

Dagelijks bankieren

Fintro stelt de professional alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking om bancaire verrichtingen, betalingen en andere financiële stromen te beheren. Uw Fintro-agent helpt u om oplossingen te vinden die uw doelstellingen mee realiseren.

Uw sparen en beleggen

Zelfstandige of ondernemer, met uw professionele activiteit kunt u sparen of investeren in de toekomst. Uw Fintro-agent begeleidt u doorheen de verschillende oplossingen om te bepalen welke u het best passen.

Uw kredieten

Een bedrijfswagen kopen, machines huren, een nieuw gebouw zetten, fondsen verzamelen met het oog op verdere groei … Zoveel belangrijke stappen in uw professionele activiteit die u gemakkelijker tot een goed einde brengt met de hulp van uw Fintro-agent.

Personal Banking: doe uw voordeel met advies op maat

U hebt 250.000 EUR of meer te investeren? U wilt uw beleggersprofiel kennen? U aarzelt tussen sparen en beleggen? Uw Fintro-agent biedt u onze Personal Banking-diensten om uw leven te vereenvoudigen. Sterker nog, hij zorgt niet alleen voor uw bankzaken, hij zal ook zijn expertise met u delen bij de realisatie van al uw toekomstige plannen. Of het nu gaat om rentabiliteit of haalbaarheid, u kunt rekenen op vele voordelen en een aangepast beheer van uw vermogen.

Een vastgoedproject?   

Een bouwgrond aankopen, een woning bouwen, beginnen met ingrijpende renovaties, … Deze stappen zet u niet lichtvaardig. Uw Fintro-agent kent uw financiële situatie en hij is ook in de nabijheid. Hij is dan ook in staat om u te begeleiden bij uw vastgoedproject en uiteindelijk u te helpen om uw dromen te realiseren. Ontdek nu wat u moet weten om uw doelstellingen te bereiken in de beste omstandigheden.

U vindt steeds een Fintro in uw buurt

Geef uw postcode in