Menu

  • Tijdelijke actie

    De nieuwe Polestar 2 in operationele leasing

    Meer weten
  • PrixFintroPrijs derde editie

    Inschrijvingen van 6 februari tot en met 31 maart

    Meer info

U bent zelfstandige?

Als zelfstandige hebt u ongetwijfeld nood aan een volledige focus op uw activiteit. Dankzij de expertise van uw Fintro-agent, vindt u gemakkelijk en snel de oplossingen aangepast aan uw professionele situatie teneinde de financiële aspecten van deze laatste te optimaliseren.

U bent zaakvoerder?

Als ondernemer beheert u dagelijks de relaties tussen uw onderneming en haar leveranciers, haar klanten en ook haar medewerkers. Met de Fintro-agenten bent u in staat om u te concentreren op de groei van uw onderneming en aangepaste oplossingen te vinden voor uw doelstellingen.

Vrije beroepen

Maak gebruik van deskundig advies

U werkt in de juridische sector? U bent architect of vastgoedmakelaar? Of oefent u nog een ander vrij beroep uit? Geniet gespecialiseerd advies van een expert in uw domein in elke fase van uw carrière.

Landbouwers

Kies voor succes

Is financiële stabiliteit van essentieel belang voor de uitbating van uw agrarische onderneming? Laat u ondersteunenen door De Ondernemersbank en geniet onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Dagelijks bankieren

Fintro stelt de professional alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking om bancaire verrichtingen, betalingen en andere financiële stromen te beheren. Uw Fintro-agent helpt u om oplossingen te vinden die uw doelstellingen mee realiseren.

Uw sparen en beleggen

Zelfstandige of ondernemer, met uw professionele activiteit kunt u sparen of investeren in de toekomst. Uw Fintro-agent begeleidt u doorheen de verschillende oplossingen om te bepalen welke u het best passen.

Uw kredieten

Een bedrijfswagen kopen, machines huren, een nieuw gebouw zetten, fondsen verzamelen met het oog op verdere groei … Zoveel belangrijke stappen in uw professionele activiteit die u gemakkelijker tot een goed einde brengt met de hulp van uw Fintro-agent.

Homiris Pro, beveiligingssysteem voor bedrijven

Homiris Pro, een geconnecteerd alarmsysteem met 24/7 telebewaking, zorgt u ervoor dat uw medewerkers en bedrijfsruimtes beschermd zijn tegen inbraak en agressie.

Vind een kantoor of een geldautomaat in uw buurt

Vind in uw buurt


Wat is uw postcode?