Menu

Fintro blijft bereikbaar!

Uit voorzorg geven wij in de maanden juli en augustus nog steeds voorrang aan advies op afstand. Uw Fintro-kantoor blijft aan uw zijde, maar zal zijn werkwijze aanpassen.

Wat betekent dit concreet?

  • U kunt enkel in de voormiddag in uw kantoor terecht, en dit uitsluitend na afspraak en voor dringende zaken. We vragen u om tijdens uw bezoek alle veiligheidsvoorschriften na te leven.
  • Voor al uw andere vragen helpt uw kantoor u graag vanop afstand verder: telefonisch, per mail of via videogesprek. Dit kan na afspraak en tijdens de gebruikelijke openingsuren.
  • Uw kantoor blijft gesloten op zaterdag.

Tip: via Fintro Easy Banking Web, Fintro Easy Banking App en Fintro Easy Banking Business regelt u uw bankzaken makkelijk zelf, waar en wanneer u wilt en in alle veiligheid. Bijzonder handig, zeker in deze uitzonderlijke omstandigheden!

U bent zelfstandige?

Als zelfstandige hebt u ongetwijfeld nood aan een volledige focus op uw activiteit. Dankzij de expertise van uw Fintro-agent, vindt u gemakkelijk en snel de oplossingen aangepast aan uw professionele situatie teneinde de financiële aspecten van deze laatste te optimaliseren.

U bent zaakvoerder?

Als ondernemer beheert u dagelijks de relaties tussen uw onderneming en haar leveranciers, haar klanten en ook haar medewerkers. Met de Fintro-agenten bent u in staat om u te concentreren op de groei van uw onderneming en aangepaste oplossingen te vinden voor uw doelstellingen.

Vrije beroepen

Maak gebruik van deskundig advies

U werkt in de juridische sector? U bent architect of vastgoedmakelaar? Of oefent u nog een ander vrij beroep uit? Geniet gespecialiseerd advies van een expert in uw domein in elke fase van uw carrière.

Landbouwers

Kies voor succes

Is financiële stabiliteit van essentieel belang voor de uitbating van uw agrarische onderneming? Laat u ondersteunenen door De Ondernemersbank en geniet onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Dagelijks bankieren

Fintro stelt de professional alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking om bancaire verrichtingen, betalingen en andere financiële stromen te beheren. Uw Fintro-agent helpt u om oplossingen te vinden die uw doelstellingen mee realiseren.

Uw sparen en beleggen

Zelfstandige of ondernemer, met uw professionele activiteit kunt u sparen of investeren in de toekomst. Uw Fintro-agent begeleidt u doorheen de verschillende oplossingen om te bepalen welke u het best passen.

Uw kredieten

Een bedrijfswagen kopen, machines huren, een nieuw gebouw zetten, fondsen verzamelen met het oog op verdere groei … Zoveel belangrijke stappen in uw professionele activiteit die u gemakkelijker tot een goed einde brengt met de hulp van uw Fintro-agent.

U vindt steeds een Fintro in uw buurt

Geef uw postcode in