Menu

Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn smartphone of tablet kwijt ben?

Bel Easy Banking Centre op +32 2 762 60 00 en laat uw mobiel toestel uitschrijven. De veiligheid van Easy Banking blijft zo gegarandeerd en een "gelukkige vinder" kan op die manier niet zo maar aanmelden. Houd uw klantnummer en de naam die u koos bij het configureren van het toestel bij de hand.

Veilig Easy Banking

BNP Paribas Fortis zorgt voor een maximale beveiliging van Easy Banking. Draag zelf ook zorg voor veilig Easy Banking: Update stipt uw besturingssysteem en browser. Geef virussen geen kans en koop alleen op gekende en betrouwbare sites. Beveilig uw wifinetwerk met WPA2-sleutel. Smartphone verloren of gestolen? Laat uw simkaart onmiddelijk blokkeren. Stel een toetsenblokkering in om uw toestel automatisch te vergrendelen en een pincode om te ontgrendelen. Laat uw toestel nooit onbeheerd achter. Uw bankkaart is persoonlijk. Geef ze dus nooit door. Noteer nergens de pincode van uw bankkaart en geef ze niet door. Meld met de kaartlezer aan alleen via de rode "M1" knop. Nooit met de blauwe "M2". Gebruik de pincode van uw bankkaart enkel met de kaartlezer. Nooit via telefoon, mail en op de website. BNP Paribas Fortis zal u ook nooit de pincode vragen. Geef nooit een e-handtekening met kaartlezer in, als men u daar via telefoon of mail naar vraagt. Sluit Easy Banking altijd af via "Afmelden". Verdachte signalen bij Easy Banking: Onverwacht wachtscherm. Onverwacht om "veiligheidsredenen" een tweede keer moeten inloggen of uw login extra moeten bevestigen met een e-handtekening "M2". Een scherm in een andere taal dan de normale taal van uw Easy Banking. Easy Banking reageert niet zoals gewoonlijk. Onverwachte vraag om vertrouwelijke informatie te geven via een ongebruikelijk kanaal. Iets verdacht opgemerkt? Sluit Easy Banking af via "Afmelden" en bel Easy Banking Centre op +32 2 762 60 00 (op weekdagen van 7 tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur).

Behoud de controle over uw gegevens

De bescherming van uw persoonsgegevens is onze prioriteit

Het is onze prioriteit om de persoonsgegevens die u ons toevertrouwt transparant te beschermen en te verwerken. Dankzij dit engagement kunnen we u in alle veiligheid en vertrouwen de best mogelijke service aanbieden en kunnen we u begeleiden bij de beslissingen die u neemt. Lees op deze pagina hoe we zorg dragen voor uw gegevens.

Raadpleeg hier onze Privacyverklaring

Welke persoonsgegevens verwerken we precies?

Hier vindt u alles wat u wilt weten.

U beheert zelf uw contactvoorkeuren en het gebruik van uw gegevens

In Fintro Easy Banking Web kunt u eveneens uw contactvoorkeuren personaliseren en uw rechten uitoefenen.

Uw gegevens zijn beschermd en worden zorgvuldig verwerkt

Veiligheid

Fintro garandeert de veiligheid van uw gegevens, net als de veiligheid van uw rekeningen.

Transparantie

Fintro is transparant over uw gegevens en over de manier waarop ze die verzamelt, bewaart, verwerkt, ...

Eenvoudige toegang

Fintro maakt het eenvoudig om de gegevens die op u betrekking hebben te raadplegen en te verbeteren.