Menu

Eerste keer beleggen

Blijf niet aan de zijlijn staan

Te complex, te veel risico, te weinig kapitaal, … Heeft u last van koudwatervrees als het over beleggen gaat? Eigenlijk is daar helemaal geen reden toe. Bekijk samen met ons hoe u het veilig aanpakt en binnen de kortste keren investeert u in uw toekomst en die van de planeet.

Anders sparen voor meer koopkracht

Inflatie en lage rentevoeten, het is een pijnlijke combinatie voor uw spaargeld. Zeker als u bij de klassieke formules blijft zweren. Keer de trend door een deel van uw tegoeden te beleggen, doordacht en zonder onnodige risico’s. Zo krijgt u opnieuw uitzicht op echt rendement.

Klaar voor de start? Wij ook!

Voor een klein of een groter bedrag, in specifieke sectoren of gespreid, via regelmatige stortingen of niet, in euro of andere munten, … Als u bij Fintro belegt, zijn er eindeloos veel mogelijkheden. En twee absolute zekerheden: uw beleggersprofiel bepaalt de keuzes en we begeleiden u bij elke stap.

Starten met beleggen

Ik heb geen groot startbedrag

Iedereen kan beleggen, ook u! Met Flexinvest gaat u in geen tijd van start met beleggen.

  • vanaf 30 euro per maand;
  • snel en gemakkelijk online inschrijven;
  • uw bedrag wordt automatisch gestort;
  • ook SRI-fondsen voor milieu en maatschappij.

Ik wil beleggen met het advies van specialisten

U wilt beleggen maar weet niet hoe? Uw Fintro-agent helpt u graag verder met advies voor beleggen.

  • snel en efficiënt beleggingsadvies;
  • gebaseerd op uw persoonlijke situatie;
  • rekening houdend met uw doelstellingen en uw kennis en ervaring inzake beleggingen.

Starten met beleggen voor uw pensioen

Uw pensioen

Voor u echt gaat beleggen, doet u best zoveel mogelijk aan pensioensparen, dat fiscaal interessant is. Kies daarom voor een aanvullend pensioen en doe uw voordeel met belastingvermindering tot 25 of 30 procent op je stortingen. Dat kan al vanaf 30 euro en nu starten is volgend jaar uw eerste belastingvermindering.

Actualiteit en nieuws over beleggen

Nieuws en weetjes voor beleggers

Blijf op de hoogte van de actualiteit over beleggen, van wettelijke verplichtingen, fiscaal nieuws tot interessante opportuniteiten. Dan bent u altijd helemaal mee.Ik volg het nieuws op de voet.

Kiest u best voor sparen, beleggen, of allebei? Kunt u via uw spaargeld bijdragen aan de toekomst van onze planeet? En hoe geeft u uw (klein)kinderen voordelig een financieel steuntje in de rug?