Menu

Eerste keer beleggen

Voor ieder wat wils, ook voor de beginnende belegger

De eerste keer beleggen, het lijkt een grote stap. Maar wist u dat er voor iedere belegger aangepaste formules zijn? Ga na wat voor u belangrijk is en kies een belegging die bij u past.

De conservatieve belegger

Deze belegger kiest voor zekerheid. Vindt kapitaalbescherming belangrijker dan rendement. Wenst uitdrukkelijk niet in aandelen te beleggen. Meer info.

De defensieve belegger

Deze belegger gaat overwegend voor zekerheid en belegt het grootste deel van de portefeuille in veilige, vastrentende waarden en fondsen met kapitaalbescherming. Meer info

De neutrale belegger

Deze belegger zoekt een goed evenwicht tussen risico en rendement en is bereid tot de helft van de portefeuille in aandelen te beleggen. Meer info

De dynamische belegger

Deze belegger gaat bewust voor rendement. Geeft de voorkeur aan aandelen boven 'vastrentende beleggingen'. Meer info

De agressieve belegger

Deze belegger belegt hoofdzakelijk of zelfs exclusief in aandelen. Ziet vastrentende beleggingen en liquiditeiten hooguit als een tijdelijke parkeerplaats voor geld in afwachting van een goede beleggingskans. Meer info

Ik heb geen groot startbedrag

Met Flexinvest belegt u automatisch, vanaf 30 euro per maand. U kiest een vast bedrag en een vast moment en daarna hoeft u er niet meer aan te denken. Bovendien belegt u gespreid in de tijd, en dat levert heel wat voordelen op.

Ik wens een goede basis voor mijn beleggingsportefeuille

Met onze kant-en-klare strategiefondsen krijgt u vlot toegang tot een portefeuille met een brede Europese of internationale spreiding.

Advies en begeleiding

Via de telefoon of in uw bankkantoor? Onze fintro-agenten staan paraat om te antwoorden op al uw vragen over beleggen. Zij analyseren uw persoonlijke situatie en geven advies op maat, zodat u uw spaargeld optimaal inzet.

Uw spaar- en beleggingstraject

Ontdek welke etappes uit het spaar- en beleggingstraject u al hebt afgelegd en welke u nog kunt ondernemen.