DAGELIJKS BANKIEREN

Payconiq by Bancontact

PRAKTISCH

Betalen met een smartphone

Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan mobiele betalingen met een smartphone. Met de Payconiq by Bancontact app betalen uw klanten zonder cash of kaart in enkele seconden. 

UW VOORDELEN

Eenvoudig en snel

Om u te betalen hoeft uw klant enkel uw QR-code te scannen of uw winkel te selecteren in de app. Hij of zij keurt het bedrag goed en bevestigt de betaling met een persoonlijke code of digitale vingerafdruk. 

MEER INFO

Zeer aantrekkelijk tarief

Als handelaar kost Payconiq by Bancontact* u slechts 0,06 euro per transactie. U betaalt geen bijkomende kosten noch abonnements- of opstartkosten. En investeren in een nieuwe betaalterminal is niet nodig.

Een gemakkelijke en betrouwbare oplossing

Zowel voor u als voor uw klanten biedt Payconiq by Bancontact heel wat voordelen: 

 • 100% veilige transacties 
 • de betaling wordt u onmiddellijk bevestigd 
 • u kunt elke transactie online volgen

Waarom Payconiq by Bancontact kiezen?
Steeds meer handelaars kiezen voor Payconiq by Bancontact. Ontdek in de video hoe deze mobiele betaalmethode uw leven gemakkelijker kan maken.

Waarom Payconiq by Bancontact kiezen?

Vraag nu op de pagina van onze partner de ideale oplossing aan om betalingen van klanten te ontvangen.  

Ontdek Payconiq

Ga naar de site van onze partner en vul online het aanvraagformulier inVraag Payconiq aan

Ook interessant voor u

Andere betaaloplossingen

Ongeacht of u een starter bent of een ervaren ondernemer, vind het betaalsysteem dat past bij uw activiteit.

 • Kies een gepaste betaalterminal

  De betaalterminals van Axepta BNP Paribas passen zich aan uw behoeften aan: vast of mobiel, kopen of huren. U geniet zelfs van onze service met uw huidige betaalterminal. 

  Ontdek onze terminals

 • Eenvoudige en veilige e-commerce

  De meeste van uw klanten kopen online. Ongeacht of u een eigen website hebt, profiteer van nieuwe verkoopopportuniteiten dankzij de oplossingen voor e-commerce van Axepta BNP Paribas. 

  Probeer e-commerce

 • De kassa van de nieuwe generatie

  Kassa 2.0 is een innovatieve en intuïtieve oplossing waarmee uw klanten kunnen betalen zoals ze wensen. Ze helpt uw voorraad en verkoop te beheren in uw winkel, uw restaurant of online. 

  Ontdek Kassa 2.0

Wettelijke informatie

Payconiq International NV is ingeschreven in het Handels- en Vennootschapsregister van Luxemburg onder het nummer B 169621, en met maatschappelijk zetel in de Joseph Junck straat 9-11, L-1839 Luxemburg, Luxemburg. Payconiq International NV is een betalingsinstelling en staat onder toezicht van de Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), de toezichthoudende autoriteit voor de financiële sector van het Groothertogdom Luxemburg. 

BNP Paribas Fortis NV treedt op als commercieel agent voor Axepta BNP Paribas. Aanbiedingen voorbehouden aan professionele klanten en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux NV, Warandeberg, 3, 1000 Brussel, BE0719319138, RPM Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux NV. is geregistreerd als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent namens de leverancier van de terminal. De diensten en bijstand in verband met de terminal blijven de uitsluitende verantwoordelijkheid van de leverancier van de terminal.