Nieuwe job, nieuwe bankrekening

Nu u aan het werk gaat, hebt u heel wat meer inkomsten en zult u waarschijnlijk ook meer gaan uitgeven. U hebt dan ook een bankrekening nodig waarmee u alles perfect kunt regelen.

Zichtrekening

U zult aan uw werkgever een zichtrekening moeten opgeven waarop uw loon elke maand gestort wordt (zogenoemde loondomiciliëring). Bij BNP Paribas Fortis kunt u een complete zichtrekening aanvragen voor al uw verrichtingen, met bijhorende bankkaarten en diensten zoals PC banking. Vindt u het moeilijk om te bepalen welke zichtrekening voor u de beste oplossing is? Dan helpen we u bij uw keuze met deze

online simulatie .

 

 

Bent u jonger dan 25? Dan kunt u ook opteren voor onze jongerenrekening. Die biedt u net dezelfde voordelen, plus de kans om mee te doen aan allerlei acties en wedstrijden voor jongeren.

Spaarrekening

Nu u meer inkomsten hebt, doet u er goed aan om regelmatig iets opzij te zetten. Met een online spaarrekening houdt u constant het overzicht over uw spaargeld.

Altijd en overal bankieren

Bent u een weekendje weg en wilt u controleren of uw loon al is gestort? In de trein snel een overschrijving uitvoeren? Met onze gratis app Easy banking kunt u uw bankrekeningen beheren vanop uw tablet of smartphone. Easy banking is beschikbaar voor alle gebruikers van PC banking.

 

 

 

 
Nieuwe job, nieuwe bankrekening

De ideale zichtrekening

Kies een zichtrekening op maat: betaal alleen voor de diensten die u echt nodig hebt.

Simuleer nu

Meer weten?

Hoe houdt u uw budget onder controle?

Komt u elke maand toe met uw loon? Met deze tips houdt u uw budget onder controle.

Zijn extralegale voordelen interessant?

Onderhandelt u over uw loon? Praat dan niet alleen over geld, maar denk ook aan extralegale voordelen. Een bedrijfswagen? Een gsm? Maaltijdcheques? …

Easy Pack

Voor wie een zichtrekening met meer betaalcomfort wil.

Online aanvragen

Online Spaarrekening

Een spaarrekening met PC banking als spil voor het makkelijke beheer van uw rekening.

Online aanvragen

 

Online aanvragen

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap