Automatische betaalopdrachten

 • Domiciliëring
  • Terugkerende facturen automatisch betalen

   De domiciliëring is de ideale manier om regelmatig terugkerende facturen te betalen. Uw gsm-, gas-, elektriciteits- of waterfactuur bijvoorbeeld. Het verschuldigde bedrag gaat automatisch van uw rekening. Zo betaalt u altijd op tijd en vermijdt u herinneringskosten.

   Meer informatie

    

  • Uw inkomsten automatisch laten storten

   Laat uw loon, pensioen of werkloosheidsuitkering automatisch op uw zichtrekening storten via Domiciliëring. Dat is de makkelijkste, snelste en veiligste manier. U hoeft alleen uw rekeningnummer aan uw werkgever of uitkeringsinstantie te bezorgen en wij doen de rest. Wist u trouwens dat zelfs kredietaanvragen vlotter verlopen als u een inkomstendomiciliëring hebt?

 • Doorlopende opdracht
  • Vaste factuurbedragen automatisch betalen

   Betaalt u regelmatig hetzelfde bedrag aan dezelfde begunstigde? Zoals de huishuur of het lidgeld van de fitnessclub? Maak het uzelf makkelijk en kies voor de Doorlopende opdracht. U hoeft dan maar één keer door te geven welk bedrag u wilt betalen, op welke dag van de maand en voor hoelang. Daarna gebeurt alles automatisch. U kunt ook op elk moment zelf uw Doorlopende opdracht wijzigen of stopzetten.
    

  • Spaarabonnement

   U wilt wel sparen maar het komt er gewoon niet van? Dan raden wij u het Spaarabonnement aan. Dat is een Doorlopende opdracht waarmee u op vaste tijdstippen geld laat overschrijven van uw zicht- naar uw spaarrekening. Zo groeit uw spaargeld automatisch aan, zonder dat u er aan hoeft te denken.

   Meer informatie