Wat betekent "opladen"?

Als u een afbeelding oplaadt, wordt een kopie ervan naar onze fototool overgebracht. Het is die kopie die u nog kunt bewerken. Aan de afbeelding die u op uw PC bewaart, wordt dus niets gewijzigd.

 

Terug