17/08/15

Boost uw Business: zij wonnen in Limburg en Brussel !

In Limburg wint de webshop voor verbouwers 'Bodemprijzen' het budget voor de mediacampagne van 10.000 euro. In Brussel haalde servicebedrijf VVprime het.

 

De Boost uw Business-wedstrijd nadert zijn ontknoping. Zoals bekend, resulteert deze wedstrijd voor ondernemers in

  • 1 nationale winnaar en;
  • 11 provinciale winnaars van elk 10.000 euro budget voor een mediacampagne.

 

Uit de 11 provinciale winnaars wordt één grote winnaar gekozen van wie het logo gedurende een thuismatch het wedstrijdshirt van RSC Anderlecht zal sieren. Die naam verklappen we pas op de dag van de thuismatch. In de opbouw naar deze nationale finale geven wij alvast elke week de winnaars in telkens twee provincies.

 

De winnaars van deze week zijn:

  • voor Limburg: de webshop voor bouwers en verbouwers 'Bodemprijzen'. Centrale verwarming, sanitair, ventilatie, elektriciteit … Bodemprijzen heeft het allemaal in huis, of correcter, heeft het allemaal in zijn webshop. Een webshop associeert u niet meteen met bouwen en verbouwen door professionelen en doe-het-zelvers, maar deze Limburgers hebben een grote schare enthousiaste volgers en klanten. Nu maar duimen voor een eventuele finale op Anderlecht. In de match tegen Sint-Truiden, misschien?
  • voor Brussel: servicebedrijf VVprime. Dit bedrijf kan alvast de champagne koel zetten, letterlijk. Het ontwikkelde immers een speciale schenkclip waarmee het uitschenken van champagne op bijv. grootschalige evenementen, mooier en sneller kan zonder knoeien.

 

 Aan alle deelnemende ondernemers, hun enthousiaste volgelingen en hun supporters : hartelijk bedankt voor uw deelname aan 'Boost uw Business':

  • liefst 1.197 ondernemers deden mee;
  • zij verzamelden 220.786 stemmen.
  • ontdek hier de winnaars in Vlaams-Brabant en Waals-Brabant 

     

 Boost uw business