16/08/2016

Boost uw Business: winnaars in Brabant

 

In Vlaams-Brabant won Diana's Fashion het budget voor de reclamecampagne van 10.000 euro. In Waals-Brabant haalde Face à la crise het.

 

De Boost uw Business-wedstrijd nadert zijn ontknoping. Zoals bekend resulteert deze wedstrijd voor ondernemers in

  • 1 nationale winnaar en;
  • 11 provinciale winnaars van elk 10.000 euro budget voor een mediacampagne;
  • 1 winnaar Starter, die gedurende 12 maanden gratis een wagen van Arval ter beschikking krijgt (Starters Renting Arval).

 

Uit de 11 provinciale winnaars wordt één grote winnaar gekozen van wie het logo gedurende een thuismatch het wedstrijdshirt van RSC Anderlecht zal sieren. Die naam maken we pas bekend op de dag van de thuismatch. In de opbouw naar deze nationale finale verklappen wij alvast elke week de winnaars in telkens twee provincies.

 

De winnaars van deze week zijn:

  • voor Vlaams-Brabant: Vrouwenmode Diana's Fashion. Deze boetiek biedt je een grote collectie aan hedendaagse kledij en volgt de nieuwste trends. Je vindt er ook schoenen, accessoires en juwelen, en kan er terecht voor advies van een styliste.
  • voor Waals-Brabant: Face à la crise. Sinds 2013 groepeert deze internetsite promoties op het Belgische web die je helpen om geld te besparen. Je kan er dagelijks ontdekken hoe voordeel te halen uit gratis producten, terugbetaalde artikelen en promotiecodes.

 

 

Ontdek elke week twee nieuwe winnaars. Boost uw busines