18/09/15

Afspraak op het Co-Entrepreneurs-weekend 

Op het Co-Entrepreneurs Weekend dat dit weekend in Luik plaatsvindt, treffen 60 jonge starters elkaar met als opdracht: 'werk een levensvatbaar project uit'.

 

 

Het Co-Entrepreneursweekend start met een idee en de opdracht is om 2 dagen later te landen met de contouren van een project dat kans maakt in de markt.

 

Van droom naar daad, van idee naar realiteit is een traject waarin de deelnemers vragen moeten beantwoorden als: 'hoe herken je een levensvatbaar idee, hoe schat je de kosten en mogelijke opbrengsten in, hoe maak je een realistisch budget, hoe organiseer je een pitch, hoe ga je communiceren over je ontwerp, welke administratieve obstakels liggen op je weg, waar vind je zakenpartners enz.'

 

Uiteraard matchen de jonge ondernemers hun ideeën met specialisten. Die brengen hun expertise, hun bedrijfsadvies en al hun coaching skills in. Ook De Ondernemersbank is op de afspraak. BNP Paribas Fortis zal het heel concreet hebben over een kredietaanvraag doen bij de bank. Hoe pak je het aan, waar zal de bank vooral naar kijken en op welke vragen verwacht zij een antwoord. Een absolute aanrader.

 

Deze getuigenis kadert in Engagement #1 van De Ondernemersbank:
Starters. wij ondersteunen u voor een geslaagde start.

 

Ontdek hier onze 6 engagementen