Mijn woning

Ik wil verbouwen
Ik wil verbouwen
De kogel is door de kerk. U gaat uw huis renoveren om het helemaal aan te passen aan uw gezinssituatie en uw voorkeuren. Elke verbouwing is een uitdaging op zich, het is dan ook logisch dat u er zich zo goed mogelijk op wilt voorbereiden. Zo gaat u zeker niet over één nacht ijs.

 

 

 

Woonkrediet

 

Wat is het Woonkrediet?

Het Woonkrediet is een hypothecaire lening voor de financiering van uw eigen woning. Ongeacht of u koopt, bouwt of verbouwt. En met veel ruimte voor groene accenten. Bovendien evolueert het Soepel Woonkrediet mee met uw levenssituatie en uw behoeften.

 

Voordelen:

  • Mogelijkheid om pas na 36 maanden te starten met kapitaalaflossingen;
  • De looptijd van uw Woonkrediet op elk moment verkorten of verlengen;
  • Ecovoordelen voor energiezuinig bouwen.

 

 

Meer info

 

 

Renovatielening 

 

Wat is de Renovatielening?

Een Renovatielening is een lening op afbetaling bestemd voor alle soorten verbouwingswerken die het comfort in het eigen huis aanzienlijk verbeteren. Let wel: werken met een energiebesparend doel financiert u met een Energiekrediet.

 

Voordelen:

  • Meer wooncomfort zonder uw budget uit evenwicht te brengen: bijv. nieuwe keuken of badkamer.
  • Maandbedrag en looptijd aangepast aan uw budget.
  • Fiscale voordelen.

   

   

   

  Meer info

   

 

Energiekrediet

 

Wat is het Energiekrediet?

Het Energiekrediet is een Lening op afbetaling voor wie energiebesparende werken in zijn woning wil uitvoeren 

 

Voordelen:
  • Gereserveerd voor werken aan de eigen woning, gelegen in België;
  • Breed aantal doelstellingen: financiering van condensatieketel; hoogrendementsglas; zonnepanelen, zonneboiler enz.  

   

   

   

   

   

   

  Meer info

   

   

 

Let op, geld lenen kost ook geld


 

Woonkrediet

Kredietvorm: Kredietopening. Op basis van het Wetboek Economisch Recht Boek VII. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, kredietgever, Warandeberg 3, B-1000 Brussel ? RPR Brussel ? BTW BE0403.199.702. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, van Belgisch recht, Warandeberg 3, B-1000 Brussel. De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven.


Renovatielening

Kredietvorm: Lening op afbetaling (autofinanciering, renovatielening, Groen krediet). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Ravensteinstraat 60, B-1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0445.781.316, dochteronderneming van BNP Paribas Fortis NV. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, van Belgisch recht, Warandeberg 3, B-1000 Brussel. De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven.

 

Energiekrediet
Kredietvorm: lening op afbetaling. Omvat alle energiezuinige werken in de woning, onder meer de aankoop en plaatsing van raamwerk en dubbele beglazing, verwarming en stookketels, isolatiematerialen, zonnepanelen, energieaudits, plus alle andere materialen en werkzaamheden bestemd voor energiebesparingen in de woning. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Crédit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel, RPR Brussel, btw BE0445.781.316, dochteronderneming van BNP Paribas Fortis NV. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, van Belgisch recht, Warandeberg 3, B-1000 Brussel. De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven.