Mijn beleggingen

Mijn beleggingen
Mijn beleggingenZakelijke klanten beschikken over een aantal beleggingsformules op maat van hun bedrijf of zaak.
 • Beleggingsverzekering

   

  Contacteer uw Fintro-agent, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Hij heeft voor u een passende oplossing.

   • Volkslening

     

    De volkslening is een kasbon die BNP Paribas Fortis uitgeeft met toepassing van de wet van 26 december 2013 betreffende de thematische volksleningen. De bepalingen van deze wet zijn hierop van toepassing. Volksleningen combineren een bescheiden instapbedrag met een gunstig fiscaal regime. De opgehaalde gelden worden geïnvesteerd in projecten met een sociaal-economisch of maatschappelijk doel.

   • Obligaties

     

    Obligaties zijn verhandelbare schuldtitels. Ze worden uitgegeven door nationale of internationale instellingen en door bedrijven die zich op die manier willen financieren. Door een obligatie te kopen, verstrekt u in feite een lening en u krijgt daarvoor een bepaalde interest vergoed. Die kan vast zijn of jaarlijks variëren. Op de einddatum krijgt u het geleende kapitaal terug, tenzij uiteraard de uitgever failliet is of zijn verplichtingen niet meer kan nakomen. Obligaties dragen bij aan de spreiding van een beleggingsportefeuille.

     

   • Beleggingsfondsen (ICB)

     

    De Instellingen voor Collectieve Belegging (ICB's), vaak ook beleggingsfondsen genoemd, beleggen kapitalen van ook bescheiden omvang. Zij zetten daarbij maximaal in op spreiding en beheer door specialisten. ICB's kunnen beleggen in de meest verscheiden activa: aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen, cash enz.

    

   Hoe aanvragen?

   Zoek een agentschapZoek een agentschap