Aanbod eerste vestiging – Artsen

Begint u voor eigen rekening te werken? Hebt u net een vennootschap opgericht voor de uitoefening van uw activiteit als arts? Dan is het Aanbod eerste vestiging – Artsen ideaal voor u! Het bestaat uit alle basiselementen om u het leven makkelijker te maken en u beschikt ook over een relatiehouder voor alle aspecten van uw beroepsactiviteit. 

 

Een relatiehouder aan uw zijde

Net als elke activiteitstak heeft de medische sector zijn eigen specifieke kenmerken, te beginnen met de bijzondere sociale rol ervan. Daarom wil BNP Paribas Fortis deze sector voluit steunen. We stellen u dan ook in elke regio specialisten ter beschikking die uw situatie kennen en begrijpen.

 

Maak gerust een afspraak in een kantoor naar keuze.

 

Pro Pack Nieuwe klant-arts

Wilt u graag een "all-inberoepsrekening" om u het leven makkelijker te maken? Bij BNP Paribas Fortis bent u aan het juiste adres. En wij willen u de gelegenheid geven u daarvan bewust te worden. Als u dat wenst, kunt u ook een toegestaan debetbedrag* aanvragen. We garanderen u een snelle beslissing voor een toegestaan debetbedrag van 2.500 euro.

 

* Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

 

Meer

 

Vestigingskrediet

Wie zijn eigen praktijk wil openen, moet met heel wat factoren rekening houden: een lokaal inrichten, investeren in hoogtechnologische instrumenten, informaticamateriaal, software voor het patiëntenbeheer, een wagen voor beroepsverplaatsingen ... En dat allemaal voor bedragen die al snel hoog kunnen oplopen.

 

Eerste vestiging? Nieuwe vennootschap? Als u minder dan drie jaar geleden voor eigen rekening bent begonnen of nog maar onlangs een vennootschap hebt opgericht, dan voldoet het "Vestigingskrediet" helemaal aan uw behoeften om een goede start te maken.

 

Voor een bedrag tot 25.000 euro garanderen wij u een beslissing binnen 48 uur. Voor hogere bedragen moet u hoogstens 72 uur geduld oefenen! En dat op voorwaarde dat we over alle vereiste informatie beschikken om uw aanvraag te behandelen.

 

* Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag. 

 

Meer

 

Optimaal beschermd met Modulis VIP

Als arts met zelfstandigenstatuut loopt u tal van risico's: arbeidsongevallen, beroepsaansprakelijkheid, brand in uw praktijk ... U wenst uiteraard een maximale bescherming maar met een minimum aan administratieve formaliteiten.

 

Meer weten over Modulis VIP

 

Vertrouw ons het beheer van uw sociale voordelen bij het RIZIV toe

Als geconventioneerde arts, ongeacht of u loontrekkende of zelfstandige bent, krijgt u naast uw honoraria ook RIZIV-bijdragen. U kunt die investeren in een aanvullend pensioen of een verzekering gewaarborgd inkomen. Zo wint u tweemaal: u dekt uw risico's en dat zonder een cent te betalen, want u gebruikt uw RIZIV-bijdragen voor de financiering van uw premies.

 

Meer weten

 

En voor uw privébehoeften ...

Omdat u uw activiteit deels als loontrekkende uitoefent of omdat elke zelfstandige ook privébehoeften heeft, stellen we u ook oplossingen voor die aan uw privébehoeften zijn aangepast.

 
Aanbod eerste vestiging - Artsen 
Vragen? Neem contact op met uw Fintro-agent  
 

Afdrukken