Aanbod kandidaat-artsen

Welkom in het beroepsleven!

 

Het metier dat u gaat uitoefenen, is niet zomaar een beroep, maar een passie! Elke dag geeft u het beste van uzelf om mensen te helpen en te verzorgen. BNP Paribas Fortis kan een dergelijk engagement alleen maar steunen. Met goede raad, aangepaste diensten en antwoorden op maat van uw behoeften.

 

Pro Pack Nieuwe klant-arts

Wilt u graag één gesprekspartner voor uw beroeps- en privéverrichtingen? Bij BNP Paribas Fortis bent u aan het juiste adres. En wij willen u de gelegenheid geven u daarvan bewust te worden.

Meer

 

Autofinanciering voor beroepsdoeleinden

Een van uw eerste investeringen als zelfstandige is de aankoop van een wagen. Kom er met ons over praten.

Meer

 

Geconventioneerde artsen

Als geconventioneerde arts, ongeacht of u loontrekkende of zelfstandige bent, krijgt u naast uw honoraria ook RIZIV-bijdragen.

 

U kunt die investeren in een aanvullend pensioen of een verzekering gewaarborgd inkomen. Zo wint u tweemaal: u dekt uw risico's tegen een lage prijs, want u gebruikt uw RIZIV-bijdragen voor de financiering van uw premies.

Meer

 

Een persoonlijke contactpersoon

Net als elke bedrijfstak heeft de medische sector zijn eigen specifieke kenmerken, te beginnen met de bijzondere sociale rol ervan. Daarom wil BNP Paribas Fortis deze sector voluit steunen. We stellen u dan ook in elke regio specialisten ter beschikking die uw situatie kennen en begrijpen.

 

Maak gerust een afspraak in een kantoor naar keuze.

 

En voor uw privébehoeften ...

Omdat u uw beroep uitoefent als loontrekkende of omdat elke zelfstandige ook privébehoeften heeft, stellen we u ook oplossingen voor die aan uw privébehoeften zijn aangepast.

  • Uw eerste Easy Pack? Gratis gedurende één jaar dankzij het Pro Pack Nieuwe klant-arts!
  • Een auto voor privégebruik nodig? Vraag naar onze autofinancieringen tegen een zeer voordelig tarief en zonder dossierkosten.

 

Meer

 

 

 

 
Aanbod kandidaat-artsen
Vragen? Neem contact op met uw Fintro-agent  
 

Afdrukken