Dynamisch aanbod Artsen

Omdat we onze benadering aan elke fase in uw leven aanpassen, ontwikkelden we voor u, die al enkele jaren als arts actief bent, een Dynamisch aanbod, waarmee u van de beste bank- en verzekeringsproducten kunt profiteren.

 

Het Dynamisch aanbod is ideaal voor u, ongeacht of u uw activiteit uitoefent als zelfstandige of in een vennootschap.

 

Een specialist tot uw dienst

Net als elke bedrijfstak heeft de medische sector zijn eigen specifieke kenmerken, te beginnen met de bijzondere sociale rol ervan. Daarom wil BNP Paribas Fortis deze sector voluit steunen. We stellen u dan ook in elke regio specialisten ter beschikking die uw situatie kennen en begrijpen.

 

Maak gerust een een afspraak in een kantoor naar keuze.

 

Pro Pack Nieuwe klant-arts

Wilt u graag een "all-inberoepsrekening" om u het leven makkelijker te maken? Bij BNP Paribas Fortis bent u aan het juiste adres. En wij willen u de gelegenheid geven u daarvan bewust te worden. En als u dat wenst, kunt u ook een toegestaan debetbedrag aanvragen. We garanderen u een snelle beslissing voor een toegestaan debetbedrag van 5.000 euro.

 

Meer

 

Medi Loan

De medische wereld is er altijd snel bij als het om nieuwe technologieën gaat. Maar het is niet altijd makkelijk om mee te zijn met de laatste nieuwigheden. Wilt u in nieuw materiaal investeren? Ontdek Medi Loan*, een krediet met een minimum aan formaliteiten.

 

Als arts geniet u bovendien aantrekkelijke voorwaarden. Voor een bedrag tot 50.000 euro garanderen wij u een beslissing binnen 48 uur. Voor hogere bedragen moet u hoogstens 72 uur geduld oefenen!

 

* Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

 

Meer weten over Medi Loan

 

Optimaal beschermd met Modulis VIP

Als arts met zelfstandigenstatuut loopt u tal van risico's: arbeidsongevallen, beroepsaansprakelijkheid, brand in uw praktijk ... U wenst uiteraard een maximale bescherming maar met een minimum aan administratieve formaliteiten.

 

Meer weten over Modulis VIP

 

Pensioenoplossingen voor medische professionals

U weet het maar al te goed, uw wettelijk pensioen zal niet veel voorstellen. Gelukkig kunt u zelf een aanvullend kapitaal opbouwen en tegelijkertijd interessante fiscale en sociale voordelen genieten.

 

Investeer dus zo vroeg mogelijk in een aanvullend pensioen. Dat levert dubbel op. U krijgt immers een aanvullend pensioen wanneer u stopt met werken en verlaagt nu al uw belastingen.

 

Meer

 

En voor uw privébehoeften ... een specialist tot uw dienst voor het beheer van uw vermogen

Dankzij onze dienst Duorelatie Zakelijk & Privé geniet u de respectieve vakbekwaamheid van twee specialisten: een voor uw professionele behoeften en een voor het beheer van uw privévermogen. Een succesvolle samenwerking, vooral in de domeinen waar uw privé- en beroepsvermogen samenkomen, wat vaak het geval is voor een artsenpraktijk.

 

Meer

 

 
Vragen? Neem contact op met uw Fintro-agent
 

Afdrukken