Cash deposit

Makkelijker geld storten met Cash depositCash deposit

Wat is Cash deposit?

In een Cash deposit automaat kunt u eurobankbiljetten deponeren. De automaat telt die en stort het bedrag op de gekozen rekening. De Cash deposit in de Selfs zijn toegankelijk van 6 uur ‘s ochtends tot 23 uur ‘s avonds, 7 dagen op 7.

Voordelen van Cash deposit

Een Cash deposit machine staat in een beveiligde Self-ruimte die open is van 6 uur 's ochtends tot 23 uur ‘s avonds. U kunt uw bankbiljetten dus buiten de openingsuren van het kantoor brengen, bijv. na sluitingstijd van uw zaak. U heeft alleen uw bankkaart nodig.

U hoeft het geld niet te sorteren, de automaat gaat hun geldigheid na en vraagt u het bedrag te bevestigen. U krijgt vervolgens een ontvangstbewijs. Uw storting verschijnt even snel op uw rekening als wanneer u de biljetten via het loket zou bezorgen. Met een Cash deposit machine bent u evenwel niet gebonden aan de kantooruren.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Cash deposit machine, u kan dus zoveel stortingen doen als u wil.

Een Cash deposit machine heeft duidelijke, gebruiksvriendelijke aanraakschermen die werken via dezelfde logica zoals de andere automaten.

U kunt geld ook laten storten door één (of meerdere) medewerker(s). Het enige dat u hoeft te doen, is hem of haar een depositokaart te bezorgen. Daarmee kunnen ze geld storten, maar niet afhalen.

 

 
 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap
  

Vergelijkbare producten


Alle details van dit product afdrukken