Blue Sky Club

Meer diensten en voordelen tegen een vaste prijs met Blue Sky Club Zichtrekening

Wat is de Blue Sky Club?

Blue Sky Club voorziet naast een zichtrekening ook de mogelijkheid tot 2 bankkaarten en tot 2 kredietkaarten (onder voorbehoud van aanvaarding). Daarnaast biedt het ook specifieke mogelijkheden om te betalen via pc en telefoon. U kunt ook geld opvragen aan bankautomaten. U volgt alle verrichtingen makkelijk op via rekeninguittreksels. Met Blue Sky Club rekening geniet u ook een gratis effectenrekeningverzekering, vrijstelling van dossier kosten en bewaarloon op uw effectenrekening en een gedeeltelijke vrijstelling van de dossierkosten bij een woonkrediet.

Voordelen van deze zichtrekening

Blue Sky Club heeft alle mogelijkheden van de veelzijdige zichtrekening. Te beginnen met de bankkaart voor gebruik in winkels, grootwarenhuizen, op het internet enz. Dankzij het Maestro-comfort kunt u uw bankkaart gebruiken in tal van Europese landen.

Het gemak van PC banking voor de computer thuis krijgt een mobiel verlengstuk met Fintro Easy banking voor smartphones en tablets. Zo kunt u mobiel bankieren waar en wanneer u wilt.

U bent ook titularis van een effectenrekening bij Fintro ? Dan bent u dankzij uw houderschap van een Blue Sky Club vrijgesteld van dossierkosten evenals van het bewaarloon op de effecten die erop gedeponeerd zijn. U geniet ook een gratis effectenrekeningverzekering.

Blue Sky Club helpt u al een eindje op weg! Als lid geniet u eenmaal per jaar de gedeeltelijke vrijstelling van de dossierkosten voor een nieuw woonkrediet. En u kunt dit voordeel van 350 EUR zelfs doorgeven aan uw kinderen of kleinkinderen!

 

Een exclusiviteit voor Blue Sky CLub cliënten . De eerste kaart is gratis, de tweede kost 10 eur per jaar. Gaat uw voorkeur uit naar de American Express® Gold Kaart met Medische en Technische Bijstand, dan wordt de eerste u aangeboden aan slechts 120 eur in plaats van 195 eur. De tweede is gratis. (Maximum twee American Express® kaarten naar keuze in het pakket).

De maandelijkse bijdrage van 6,95 EUR per maand is inclusief een zichtrekening voor 2 personen, de beheerskosten voor uw zichtrekening en bankkaarten, 1 of 2 bankkaarten met diensten geldopname en betalen in België en overal in Europa, 1 of 2 Visa Classic, een exclusieve American Express ®Gold Kaart, 1 of 2 PC banking- (met veiligheidsmodule en Fintro Easy banking) en Telebanking –contract voor uw elektronische verrichtingen, een effectenrekeningverzekering, vrijstelling van dossierkosten en bewaarloon op uw effectenrekening en een vrijstelling van de dossierkosten bij een woonkrediet.

U krijgt 1 EUR korting op de maandelijkse Blue Sky Club-bijdrage als u:

  • de enige rekeninghouder bent;
  • er niet meer dan 1 PC banking-contract, 1 bankkaart en 1 "Classic"-kredietkaart aan de rekening verbonden zijn.

Het Single-tarief bedraagt 5,95 EUR per maand.

Een storting van minimum 800 EUR op uw pensioenspaarrekening geeft recht op een financiële bonus van 12,50 EUR. Dit voordeel geldt trouwens voor beide titularissen.

 

 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap

Prijs

  • De maandelijkse bijdrage bedraagt 6,95 EUR per maand voor 2 rekeninghouders. Is er maar één rekeninghouder, dan geldt het tarief 'Single: 5,95 EUR per maand
  • We houden de bijdrage aan het begin van de maand automatisch in op uw Blue Sky Club rekening.

Vergelijkbare producten

 

 

Wettelijke informatie


 Algemene voorwaarden - versie geldig vanaf 01/10/2016 (PDF)

 


Print alle productdetails