Mastercard Gold

Uw betaalcomfort Mastercard Gold

Wat is Mastercard Gold?

Mastercard Gold is een kredietkaart met een hogere uitgavenlimiet (standaard 5.000 EUR). Wanneer u aankopen doet of geld afhaalt met Mastercard Gold, gaat het bedrag niet meteen van uw rekening, maar op één vaste dag in de maand. De kaart wordt aanvaard door miljoenen handelaars, overal ter wereld en op het internet.

Voordelen van deze kredietkaart

Met Mastercard Gold kunt u terecht in miljoenen winkels, hotels, restaurants … overal ter wereld en op het internet. U kunt er ook wereldwijd geld mee afhalen aan elke automaat met het Mastercard-logo.

Al uw betalingen en geldafhalingen met uw kredietkaart worden op één vaste dag in de maand afgesloten. Pas 9 kalenderdagen later gaat het bedrag van uw rekening. Zo geniet u gratis uitstel van betaling.

Standaard gaan uw kredietkaartuitgaven elke maand in één keer van uw rekening. Wilt u liever op uw eigen tempo terugbetalen? Informeer in uw kantoor naar de overeenkomst ‘kredietopening gespreid betalen'.

U krijgt elke maand een helder overzicht van alle verrichtingen die u met Mastercard Gold hebt uitgevoerd. Bovendien kunt u in PC banking uw kredietkaartverrichtingen elke dag op de voet volgen.

 

Meer weten over Mastercard Gold

  • Word lid van de “Avis Preferred Club” en profiteer van talrijke kortingen en voordelen: tot 35% korting op het te betalen huurbedrag, eenvoudigere administratie, exclusieve service. Schrijf hier in.
  • Word vandaag nog lid van de Hertz Gold Plus Rewards om van de vele voordelen te profiteren: snellere service in wel 1.000 kantoren wereldwijd, uw wagen ophalen zonder te moeten aanschuiven in meer dan 60 van de drukste luchthavens ter wereld, gereserveerde parkeerplaatsen …Schrijf hier in.
  • Dankzij het programma Priceless Cities van Mastercard beleeft u onvergetelijke ervaringen in grote steden als Parijs, Londen, New York ...
  • Met het getrouwheidsprogramma Spaar&Pluk krijgt u een punt voor elke verrichting van minstens 25 euro met uw kredietkaart. Dat geldt dus voor elke betaling en geldopvraging hier of in het buitenland. Per 5 gespaarde punten krijgt u een Spaar& Pluk-aankoopbon van 5 euro.

Met uw Mastercard Gold kunt u standaard tot 5.000 EUR per maand uitgeven. Zo geniet u meer financiële vrijheid. Liever een lagere uitgavenlimiet? Dat kan uiteraard altijd. In samenspraak met uw kantoor kunt u uw limiet tijdelijk of zelfs definitief laten aanpassen.

Voor elke betaling of geldopvraging van minstens 25 euro krijgt u een Spaar&Pluk-punt. Hebt u 5 punten bijeengespaard? Dan ontvangt u een aankoopcheque van 5 euro die u bij de deelnemende handelaars kunt gebruiken. Zo verdient u al snel de kostprijs van uw kredietkaart terug ... Meer info vindt u op https://www.spaarenpluk.be/

Het merendeel van de fraude met kredietkaarten gebeurt in de Verenigde Staten. Daarom zijn onze kredietkaarten standaard geblokkeerd voor gebruik in de VS. Gaat u binnenkort naar de States? Wilt u een cruise onder Amerikaanse vlag maken of een auto huren bij een Amerikaans autoverhuurbedrijf? Denk er dan aan om uw kaart tijdelijk te laten openstellen voor de VS.

 

 
Vragen? Neem contact op met uw Fintro-agent
                               

 

Prijs

  • MasterCard Gold kost standaard 3,83 EUR per maand.
  • Betalingen (in euro) met uw kredietkaart zijn gratis, geldafhalingen aan de automaat niet. Aan verrichtingen in een vreemde munt zijn wisselkosten verbonden. Alle details vindt u in onze tarievenlijst (pdf).

Wettelijke informatie

MasterCard Gold

Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Optiline:

Kredietvorm: kredietopening. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0445.781.316, dochteronderneming van BNP Paribas Fortis NV. Kredietagent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0403.199.702.

De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven.

 

 

Certificaat geldig vanaf 01/01/2015 

Algemene voorwaarden geldig tot 01/02/2017Algemene voorwaarden geldig vanaf 01/02/2017

Precontractuele informatie (pdf)Flyer Visa et MasterCard Meer over MasterCard 

 


Alle details van dit product afdrukken