Bankkaart

Meer betaalcomfort met de bankkaart Bankkaart

Wat is de bankkaart?

De bankkaart – ook debetkaart genoemd – is een betaalkaart gekoppeld aan een zichtrekening. U kunt ze standaard gebruiken in heel Europa en op aanvraag ook daarbuiten. Als u met de bankkaart betaalt aan de kassa of geld afhaalt aan de automaat, gaat het bedrag meteen van uw rekening. De kaart is beveiligd met een pincode.

Voordelen van de bankkaart

Winkelen of op reis met veel geld op zak? Een risico dat u makkelijk kunt vermijden. Met de bankkaart kunt u standaard veilig betalen in winkels, supermarkten en tankstations in Europa. U kunt verder ook geld afhalen in onze beveiligde Self-ruimtes en aan elke automaat met het Bancontact-, Maestro-, Cirrus- of Eufiserv-logo.

Wist u dat u met uw bankkaart aankopen kunt doen op het internet? In alle webwinkels met het Bancontact- of het Maestro-logo kunt u gewoon betalen met de bankkaart. U hebt daarvoor alleen een kaartlezer nodig. Die zorgt ervoor dat de betaling veilig verloopt.

Met uw bankkaart en uw kaartlezer kunt u zich aanmelden en verrichtingen­ uitvoeren in PC banking of Easy banking, onze beveiligde internettoepassingen voor online bankieren. Zo kunt u uw bankzaken veilig regelen vanop elke PC of telefoon met internetverbinding. 24/7, waar ook ter wereld.

Elk kantoor kan u onmiddellijk een tijdelijke vervangkaart bezorgen. Zo hoeft u het comfort van de bankkaart geen moment te missen. Uw definitieve nieuwe kaart vraagt u aan in uw kantoor Fintro. Binnen de 5 bankwerkdagen krijgt u ze thuisgestuurd of ligt ze voor u klaar in het kantoor.
 

Meer weten over deze betaalkaart

Standaard kunt u met de bankkaart tot 2.500 EUR per week betalen en tot 1.250 EUR per week afhalen. Voor -18-jarigen is de limiet 250 EUR voor beide. Uitzonderlijk een hoger bedrag nodig? Dan kunt u uw gebruikslimiet tijdelijk verhogen voor maximaal 7 dagen. Neem contact op met uw Fintro agent. Alle details over de gebruikslimieten vindt u in artikel V van de algemene voorwaarden tot en met 04/11/2016 (pdf) / algemene voorwaarden vanaf 05/11/2016 (pdf).
 
Op reis buiten Europa? Dan kunt u Maestro tijdelijk openstellen voor wereldwijd gebruik. Neem contact op met uw Fintro agent. Doe dat minstens 3 bankwerkdagen vóór u vertrekt. Bekijk hier de landen waar uw kaart standaard voor geactiveerd is.

 

 

 

 

 

Vergelijkbare producten

Wettelijke informatie

Algemene voorwaarden tot en met 31/12/2016 (pdf) Algemene voorwaarden vanaf 01/01/2017 (pdf)

 


Alle details van dit product afdrukken