Fintro. Gaat ver, blijft dichtbij.

 

 

Banner vidéo haie nl

Spot 2 mail

 

Meer dan 310 bankagenten en verzekeringsmakelaars staan tot uw dienst. Zij zijn uw buur en kennen u dus goed!

Fintro verenigt nabijheid en professionalisme. Fintro gaat dus ver, maar blijft dichtbij.

 

De Fintro-agent is een professional in bankieren die kan steunen op de expertise en ondersteuning van BNP Paribas met betrekking tot alle bankproducten in de verschillende domeinen (dagelijks bankieren, sparen en beleggen en kredieten).

De Fintro-agent is ook een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die u ongebonden kan adviseren. Er bestaan wel preferentiële relaties met AG Insurance voor een compleet gamma aan levens- en schadeverzekeringen, en met Cardif.

 

De Fintro-agent is ook een aangename gesprekspartner die zijn klanten en hun behoeften erg goed kent. Hij is betrokken bij de buurt en engageert zich sterk. Hij is bereikbaar, staat dicht bij de mensen, is steeds beschikbaar en flexibel.

Hij begeleidt zijn klanten tijdens hun leven en is betrokken bij elk sleutelmoment, van generatie op generatie.

 

Getuigenis van de heer Devos - klant bij Fintro:

" Vakkennis is van primordiaal belang in de huidige financiële context. Vroeger waren we klant omdat we de agent kenden. Vandaag zijn we klant omdat we hem persoonlijk kennen, maar ook omdat we overtuigd zijn dat we bij hem de beste service 

krijgen. "

 

De mediacampagne visualiseert de kernwaarden en de diversiteit van van Fintro aan de hand van 2 TV-spots, radiospots, nationale out of home affichage en lokale publiciteit in de regionale huis-aan-huis bladen met de gegevens van de lokale agenten.

Afspraak in de media dus, maar vooral bij uw Fintro-agent. (De koffie staat klaar!)

 

Er is zeker een Fintro-agent in uw buurt!