Mijn mobiliteit

Mijn mobiliteit
Mijn mobiliteit

Onderweg in België of op reis kan er altijd iets misgaan. U kunt maar beter niets aan het toeval overlaten en een goede bijstandsverzekering nemen die u onmiddellijk hulp biedt bij pech of ongeval.

 • Mijn wagen en de inzittenden beschermen

  Het Belgische verkeer wordt almaar drukker. Een ongeval kan iedereen overkomen. Bovendien is het niet altijd makkelijk om u aan de verkeersregels van een ander land aan te passen.

   

  Met een autoverzekering is uw aansprakelijkheid gedekt als u als bestuurder schade veroorzaakt.

  Een bijstand bij uw autoverzekering zorgt voor volledige bijstand bij panne, ongeval of diefstal van uw wagen, of voor uw medische kosten in binnen- of buitenland.

 • Veilig op reis

  Vertrekt u binnenkort op vakantie? Gaat u een bezoekje brengen aan uw familie of vrienden in het buitenland? Zorg dat u goed verzekerd bent om onaangename verrassingen te vermijden en met een gerust hart te vertrekken. Wij bieden u heel wat bijstandsmogelijkheden:

    • Een reisverzekering garandeert een complete bijstand, thuis, op reis, onderweg en dat het hele jaar rond of voor een beperkte periode.
    • Met een bijstand bij uw autoverzekering geniet u een uitgebreide bijstand in binnen- en buitenland.
    • Wilt u voor u en uw gezin niet alleen een dekking van de aansprakelijkheid, maar ook een wereldwijde bijstand? Dat kan met een familiale verzekering
 • Goed voorbereid op reis.

  Elke reis vraagt voorbereiding, of u nu in de buurt blijft of naar de andere kant van de wereld trekt. Verdiep u in onze dossiers ... en vertrek met een gerust hart.

   

  Goed voorbereid op vakantie

 • Digital Protect

  Uw smartphones, tablet-pc's en digitale camera's zijn heel wat waard. Zijn ze goed beschermd?

  Met een verzekering voor uw mobiele toestellen verzekert u alle mobiele toestellen van minder dan vijf jaar oud tegen diefstal met geweld of inbraak.