Personal Banking

Compte d'épargne étoile

 

Uw vermogen : de spiegel van uw levensverhaal:

Voor het beheer van uw vermogen wilt u beschikken over een bancaire partner die zich engageert voor een persoonlijke en professionele aanpak ervan.

Want uw vermogen is kostbaar. Het is de spiegel van uw levensverhaal . Het verdient een coherente aanpak. Alleen zo kan het maximaal renderen en verder groeien.

 

Uw Fintro-agent : uw uitgelezen partner

Uw Fintro agent is uw partner die, met kennis van zaken, u een globale begeleiding biedt die zorgvuldig de coherentie tussen de verschillende componenten van uw vermogen bewaakt. Uw uitgelezen partner voor successieplanning en fiscaal advies, discretionair of adviserend vermogensbeheer. Aangevuld met een compleet aanbod aan beleggingsproducten en beleggingstools zoals o.a Portfolio Advice.

Dankzij Portfolio Advice beschikt u over een volledig uitgeruste beleggings-gps die u tal van interessante mogelijkheden biedt. U blijft hierbij zelf aan het stuur en u bepaalt de koers.

 

Ons aanbod : onze service Personal Banking

Personal Banking is beschikbaar voor klanten met een vermogen vanaf 250.000€. Uw Fintro-agent biedt u hiermee niet enkel een persoonlijke begeleiding die garandeert dat uw vermogen op een gestructureerde manier evolueert maar ook verregaande oplossingen op het meest geschikte moment.

Meer informatie over onze Personal Banking aanpak vindt u bij uw Fintro agent.

 

Fintro....gaat ver (der) …ook voor uw vermogen!

 

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief Personal Banking Alerts