05/10/2015

MaVoRec Sportswear wint Boost uw Business

MaVorec Sportswear-Football Store (Putte) scoorde naast de provinciale prijs in Antwerpen nu ook de nationale prijs in de Boost uw Business-wedstrijd, editie 2015.

 

Feestelijke apotheose

Afgelopen zondag 4 oktober, beleefde de ‘Boost uw Business'-wedstrijd, editie 2015, zijn feestelijke apotheose. En feestelijk wás het. In de wedstrijd RSCA Anderlecht - KV Mechelen speelde RSC Anderlecht niet met het BNP Paribas Fortis-logo maar met het logo van winnaar MaVoRec.

 

Stijn Vekemans, zaakvoerder van MaVoRec, was in augustus al 'provinciaal' winnaar van de campagne ‘Boost uw Business'. Net als 10 andere ondernemers won hij zo 10.000 euro voor een promotiecampagne voor zijn sportwinkel MaVoRec Sportswear-Football Store. Nu zag hij ook zijn logo op de truitjes van de Anderlechtspelers én op de reclamepanelen rondom het plein. Bovendien bracht een bus van de bank hem en zijn 60 genodigden naar Anderlecht waar hij zelf de aftrap voor de match gaf. En als opperste wow-moment renden elf kinderen van wie de ouders uiteraard mee waren op de bus, als player escort met de spelers mee het veld op.

 

Aan iedereen een dikke bedankt

 

Bedankt aan MaVoRec Sportswear-Football Store.

 

Bedankt aan de 10 andere provinciale winnaars die het MaVoRec niet makkelijk maakten:
VIP-FIT (Gistel), MYCOSYBED (Ninove), Mannenmode De Gouden Schaar (Tienen), Energreen (Waver), VVPRIME (St-Agatha-Berchem), Bodemprijzen.be (Hasselt), ADNC Creative Fashion (Barchon), Binam Fitness (Neufchâteau), Party-Fices (Flawinne) en Nekto (Neufvilles).

 

Bedankt aan de in totaal 1.197 kandidaten.

 

Bedankt aan de liefst 220.786 stemmers
 

 Boost uw business