Boekenbeurs2013  

 

 

 

In het kader van zijn partnership met Boek.be  is Fintro voor het derde jaar aanwezig op de Boekenbeurs. Die 77e editie vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 11 november in Antwerp Expo in Antwerpen. Peter De Keyzer, Chief Economist BNP Paribas Fortis, zal er zijn boek Groei maakt gelukkig voorstellen en signeren.

 

Als bank gaan we ver, en toch blijven we altijd dichtbij. Ook op de Boekenbeurs zijn we opnieuw in de buurt, met de Fintro Leestuin (hal 4). Speciaal voor u creëren we een stille zone om in alle rust uw pasgekochte boeken te doorbladeren, of om gewoon even te relaxen. U kan er zich ook meteen inschrijven voor de Lezersjury van de Gouden Boekenuil. Peter De Keyzer zal zijn nieuwe boek Groei maakt gelukkig voorstellen in de Blauwe zaal van de Boekenbeurs op 5 november om 19u30 (vrij toegankelijk) en het signeren in de Leestuin op 7 november (10-13u) en 8 november (14-18u).

 

Meer over het nieuwe boek van Peter De Keyzer.

 

Tot slot is er dankzij Decovry in onze Leestuin een design boekenkast van Hafriko te bewonderen die u kan winnen in de Levende Boekenkast-wedstrijd. Geef toe, u moet toch al een beetje een rare vogel zijn om weg te blijven uit de Fintro Leestuin. Geen tijd om langs te komen? Aarzel dan niet om even binnen te springen bij één van de 310 Fintro-agenten.