28 mei - Fintro Fan Day: Red Lions ontmoeten hun fans

 

De enige mogelijkheid voor de hockeyfans om de Red Lions nog in België aan het werk te zien vóór hun vertrek naar Rio 2016, is op zaterdag 28 mei op Beerschot in Kontich. En het wordt meer dan ze enkel aan het werk zien. Want tijdens de Fintro Fan Day zullen de fans ook de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan verschillende clinics met de spelers of om zich te laten fotograferen samen met hun favoriete Red Lion(s). Er staan tal van animaties op het programma, op en naast het veld.

 

Deelname is gratis, maar inschrijven is een must

 

Dit event is helemaal gratis voor de bezoekers maar vooraf inschrijven is gewenst om deze namiddag zo goed mogelijk voor te bereiden. Zeker als je aan één van de clinics met de Red Lions wil deelnemen, is snel zijn de boodschap.

 

Het volledige programma en inschrijvingen op http://www.fintrofanday.be

 

 

6 Fintro VIP Fan Experiences voor 2 personen

 

6 duo's kunnen een Fintro VIP Fan Experience winnen. Dat betekent: lunchen met de spelers en sponsors, op de eerste rij zitten bij de officiële ploegpresentatie, en een exclusieve rondleiding van een Red Lion krijgen in het Olympisch voorbereidingscentrum met de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd (ook toegankelijk via www.fintrofanday.be).

 

Iedereen welkom op de Fintro Fan Day op zaterdag 28 mei!

 

fintrofanday