Online rekeninguittreksels: alleen maar voordelen

 

U hebt bij Fintro de mogelijkheid om online over al uw rekeninguittreksels te beschikken. Als u voor deze optie kiest, worden die voor u volledig digitaal en veilig bewaard in PC banking en Fintro Easy banking. Dat betekent dan ook dat de uittreksels niet meer opgestuurd worden via de post, en ook afdrukken via de Self-automaten is dan niet langer mogelijk, aangezien ze steeds beschikbaar zijn in PC banking en Fintro Easy banking.

 

Wat zijn de troeven?
Online afschriften hebben veel voordelen. Allereerst zijn ze gratis, omdat u geen portkosten meer hoeft te betalen als u vergeet ze af te drukken via de Self-automaten binnen de 3 maanden. Bovendien kunt u de uittreksels in PC banking en Fintro Easy banking op elk moment raadplegen, doorzoeken, afdrukken en bewaren op uw computer. Weet dat u echter niet verplicht bent om ze systematisch af te drukken of te bewaren op uw computer, aangezien ze blijvend beschikbaar zijn in PC banking en Fintro Easy banking. Dankzij het nieuwe A4-formaat worden ze extra overzichtelijk weergegeven.

 

Archief van tien jaar
Uw rekeninguittreksels worden bovendien gedurende tien jaar online bewaard (startdatum is 1 januari 2012). Vanaf nu hoeft u dus geen papieren uittreksels meer te klasseren of te bewaren. Gedaan met stapels papier, overvolle mapjes en zoekgeraakte overzichten. Goed om te weten is ook dat online uittreksels dezelfde juridische bewijskracht hebben als hun papieren variant.

 

Aan u de keuze!
U kiest zelf de frequentie waarin uw online uittreksels beschikbaar worden gesteld: de online uittreksels worden maandelijks, elke week of alle dagen toegevoegd aan PC banking en Fintro Easy banking. Weet dat u de frequentie makkelijk kunt aanpassen in PC banking. En wilt u toch liever nog steeds uw uittreksels afdrukken via een Self-automaat? Geen probleem: in uw Fintro agentschap kunt u die mogelijkheid opnieuw laten activeren.

 

Uw verrichtingen nog sneller opvolgen? U kunt al uw recente transacties op elk moment bekijken in de overzichtsbladzijde van PC banking en Fintro Easy banking. U hoeft daarvoor dus nooit te wachten op uw uittreksels.