KBHB

 

De Koninklijke Belgische Hockey Bond en Fintro slaan de handen in elkaar om het podium op de Spelen van Rio 2016 te bereiken.

 

Fintro wordt de nieuwe hoofdpartner van de KBHB en de nationale ploegen en engageert zich om de federatie te helpen bij de ontwikkeling van het Belgische hockey.

Het Belgische hockey kent sinds vele jaren een indrukwekkende groei: verdubbeling van het aantal leden op 10 jaar tijd, met een groei van 12% in 2012 en een totaal van 30.000 actieve leden. Ook de sportieve resultaten, zowel van de clubs als van de nationale ploegen, scheren de hoogste toppen. De KBHB verdedigt daarenboven in alles wat ze doet met kracht haar basiswaarden: respect, fair-play, verdraagzaamheid, vriendschap en familie.

 

Fintro heeft zich dan ook niet vergist door haar imago, voor de Bank- en Verzekeringssector, te associëren met dat van de KBHB en haar nationale elftallen. De bank van de BNP Paribas Groep biedt zichzelf zo de mogelijkheid om in aanraking te komen met een nieuw publiek dat dezelfde kernwaarden als deze van het merk Fintro hoog in het vaandel draagt: professionalisme, nabijheid en betrokkenheid.

 

Het minimum tot eind 2016 durende partnership voorziet een structurele steun aan de KBHB in haar acties ten aanzien van de clubs en de nationale ploegen. Door zijn actieve implicatie wenst Fintro heel snel een belangrijke partner te worden binnen de Belgische hockeywereld.

 

Fintro, hoofdpartner van de nationale dames-, heren- en jeugdteams

Fintro zal, naast BMW, Athlon Car Lease en Lotto, mee de KBHB helpen haar grote ambities te verwezenlijken, met als hoofddoelstellingen een medaille op de Spelen van Rio voor de heren en een 8e plaats voor de dames.

 

Fintro zal dan ook prominent aanwezig zijn op de shirts en de rokken/shorts van de nationale teams bij de dames, de heren en de jeugd.

 

Fintro ondersteunt de fair-play en de scheidsrechters

Respect en fair-play maken, zoals voor de KBHB, ook deel uit van de waarden van Fintro. Daarom zal de bank ook de promotie van deze fundamentele waarden actief ondersteunen. Het Fintro-logo zal dan ook weldra te zien zijn op de uitrusting van de meer dan 150 officiële scheidsrechters in België.

 

De Koninklijke Belgische Hockey Bond

Sinds een paar jaar is het Belgische hockey in de ‘winning mood': een ledenstijging van 37% op 5 jaar tijd, uitstekende resultaten van onze Belgische clubs in de Euro Hockey League, een tweede Olympische kwalificatie op rij van onze heren, met als resultaat een 8e plaats op de world ranking, ons Belgische damesteam dat dezelfde weg opgaat als de mannen, met een allereerste Olympische kwalificatie in 2012, Europese titels voor onze U18 en U21 boys, zilver voor onze U16 girls en boys op het EK, steeds kwalitatiever wordende evenementen in België, met steeds meer toeschouwers …

 

Fotogalerij:

 

Foto 1 De nieuwe sponsoringovereenkomst tussen Fintro en de Koninklijke Belgische Hockey Bond werd aangekondigd op 16 november 2012 in de gebouwen van BNP Paribas Fortis in Brussel. De persconferentie werd door talrijke journalisten bijgewoond. Bij deze gelegenheid werd het nieuwe shirt van de nationale dames- heren- en jeugdploegen voorsteld. lnr Denis Van Damme, belast met marketing en communicatie bij de KBHB Jürgen Smout, hoofd communicatie bij Fintro ; Marc Coudron, voorzitter van de KBHB Annie Courbet, hoofd marketing bij Fintro Marc Lammers, nieuwe coach van de nationale herenploeg hockey ; Michael Anseeuw, algemeen directeur van Fintro en Frédéric Van Dieren, commercieel directeur bij AG Insurance . 

 

Foto 1 

 

Foto 2 : Marc Lammers is de nieuwe coach van de nationale herenploeg hockey. Tijdens zijn goedgevulde loopbaan coachte hij reeds de nationale damesploegen van Spanje en vervolgens van Nederland. Hij gelooft heel veel in teamgeest, discipline, maar ook in een innoverende aanpak in de communicatie alsook in de contacten, die hij wil ontwikkelen, onder meer met de universiteiten.

 

Foto 2 

 

Foto 3 : De Red Panthers feliciteren elkaar na een doelpunt tijdens de Olympische Spelen 2012 in Londen. Sinds april 2011 wordt de Belgische dameshockeyploeg gecoached door Pascal Kina.

 

Foto 3 

 

Foto 4: De Red Lions, voor een talrijk publiek, na de match BEL-ESP op het Europees Kampioensschap 2011.

 

 Hockey 4 NL

 

 

Meer info:

 

Koninklijke Belgische Hockey Bond
http://www.hockey.be/NL/Home.aspxwww.hockeynews.be