Binnenkort op reis ?

 

U gaat binnenkort op reis ? Zowel binnen als buiten Europa is het aangeraden om verschillende betaalmiddelen mee te nemen.

 

Met uw bankkaart betaalt u wereldwijd op een veilige manier in miljoenen handelszaken of haalt u probleemloos geld af aan de ontelbare bankautomaten.

 

Opgelet: om veiligheidsredenen kunt u uw bankkaart en uw kredietkaart enkel gebruiken binnen Europa, uitgezonderd enkele landen. Neem voor uw vertrek contact op met uw Fintro-agent indien u buiten Europa reist, om uw bankkaart en/of uw kredietkaart te laten deblokkeren.

 

Met Visa en MasterCard zorgt Fintro voor een uitgebreid gamma van kredietkaarten. Uw voordeel: veilig betaalcomfort, toegang tot de automatische biljettenverdelers en een gemakkelijk budgetbeheer.

 

Een voorraadje vreemde bankbiljetten is in sommige landen onmisbaar voor onderweg of voor de eerste uitgaven bij aankomst. Uw Fintro-agentschap helpt u vlot aan contant geld in de meest gevraagde vreemde munten. Neem tijdig contact op met uw Fintro agentschap voor de bestelling (een telefoontje volstaat), want niet alle vreemde bankbiljetten zijn onmiddellijk beschikbaar.

 

We wensen u alvast een prettige vakantie!