10/08/15

Boost uw Business: winnaars in Brabant!

De Boost uw Business-wedstrijd nadert zijn ontknoping. Zoals bekend resulteert deze wedstrijd voor ondernemers in 

  • 1 nationale winnaar en;
  • 11 provinciale winnaars van elk 10.000 euro budget voor een mediacampagne.

   

  Uit de 11 provinciale winnaars wordt één grote winnaar gekozen van wie het logo gedurende een thuismatch het wedstrijdshirt van RSC Anderlecht zal sieren. Die naam maken we pas bekend op de dag van de thuismatch. In de opbouw naar deze nationale finale verklappen wij alvast elke week de winnaars in telkens twee provincies.

   

  De winnaars van deze week zijn:

  • voor Vlaams-Brabant: mannenmode 'De Gouden Schaar' te Tienen. Deze welbekende boetiek aan de Tiense Veemarkt voor herenmode bestaat al sinds 1926. Maar deze roemrijke traditie verhindert deze familiezaak er niet van de nieuwe media te omarmen. Het geheim van de winst in Vlaams-Brabant: 'Wij vroegen elke klant die de winkel binnenkwam, om te stemmen voor ons. De mensen vonden dat sympathiek, én de wedstrijd én onze deelname'.
  • voor Waals-Brabant: Energreen. Deze onderneming uit Waver is een klassieke verwarmingszaak met een groen hart. Van zonnepanelen tot pelletkachels, van hoogrendements condensatieketels tot warmtepompen: energiezuinigheid, recyclage en duurzaamheid noteren hoog op de prioriteitenlijst van Evergreen. Wedden dat dat groene verwarmingshart meespeelde in het hoge aantal stemmen voor deze bevlogen onderneming.

   

   

   Aan alle deelnemende ondernemers, hun enthousiaste volgelingen en hun supporters : hartelijk bedankt voor uw deelname aan 'Boost uw Business':

  • liefst 1.197 ondernemers deden mee;
  • zij verzamelden 220.786 stemmen.

   

   

  Boost uw business