Mijn woning

Ik wil bouwen
Ik wil kopen

Een eigen huis. Het is zonder meer uw belangrijkste investering. Nieuwbouw heeft het voordeel dat u de teugels zelf in handen heeft.  De keuze van de bouwgrond, de materialen en aannemers waarmee u zult werken. Zorg ervoor dat uw bouwproject goed voorbereid is. Op ons kunt u alvast rekenen voor een optimaal geregelde financiële kant van de zaak.

 

Woonkrediet

 

Wat is het Woonkrediet?

Het Woonkrediet is een hypothecaire lening voor de financiering van uw eigen woning. Ongeacht of u koopt, bouwt of verbouwt. En met veel ruimte voor groene accenten. Bovendien evolueert het Soepel Woonkrediet mee met uw levenssituatie en uw behoeften.

 

Voordelen:

  • Mogelijkheid om pas na 36 maanden te starten met kapitaalaflossingen;
  • De looptijd van uw Woonkrediet op elk moment verkorten of verlengen;
  • Ecovoordelen voor energiezuinig bouwen.


   

  Meer info
   

 

Overbruggingskrediet

 

Wat is het Overbruggingskrediet?

Uw huidige woning is al verkocht maar u beschikt nog niet over de opbrengst om daarmee uw nieuwe aan te kopen? Geen nood: met een Overbruggingskrediet financiert u de nieuwbouw van een vastgoed voor privégebruik.

 


Voordelen:

  • Budgetvriendelijk.
  • Voor elke investering met een energiebesparend doel in de eigen woning, gelegen in België.
  • Fiscale voordelen en premies.
     
    

   

   

  Meer info

   

 

Let op, geld lenen kost ook geld

 

 
  Vragen? Neem contact op met uw Fintro-agent

Woonkrediet

Kredietvorm: Kredietopening. Op basis van het Wetboek Economisch Recht Boek VII. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, kredietgever, Warandeberg 3, B-1000 Brussel ? RPR Brussel ? BTW BE0403.199.702.

Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, van Belgisch recht, Warandeberg 3, B-1000 Brussel. De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven.

 

Overbruggingskrediet
Kredietvorm: Kredietopening. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, kredietgever, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.

Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, van Belgisch recht, Warandeberg 3, B-1000 Brussel. De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven.