Aanbod continuïteit - Artsen

Omdat het nooit te vroeg is om na te denken over wat u gaat doen als u stopt met werken, willen wij u nu al bijstaan met informatie en advies.

 

Ons Aanbod continuïteit omvat een reeks diensten die wij u aanbieden om u te helpen de oplossing te vinden die het meest geschikt is voor u. De eerste dienst die wij u daarom ter beschikking stellen, is onze Duorelatie Zakelijk & Privé. Dankzij die Duorelatie geniet u altijd advies dat aan uw persoonlijke situatie is aangepast.

 

Specialisten tot uw dienst

Onze dienst Duorelatie Zakelijk & Privé geeft uw vermogen de aandacht die het verdient. U kunt immers een beroep doen op de respectieve vakbekwaamheid van twee specialisten. De eerste houdt zich bezig met het beheer van uw privévermogen. En de tweede focust op uw professionele behoeften. Een succesvolle samenwerking, vooral in de domeinen waar uw privé- en beroepsvermogen samenkomen, zoals dat vaak het geval is voor een artsenpraktijk. Hun specifieke expertise, hun perfecte samenwerking en communicatie garanderen u een optimaal beheer van uw vermogen.

 

Volgens uw persoonlijke situatie worden uw financiële belangen verdedigd door uw private banker van het dichtstbijzijnde Private Banking Centre of uw relatiehouder in het kantoor.

 

Meer

 

James

Passen onze openingsuren niet in uw agenda? Geen probleem. U kunt toch bij ons terecht. "James, uw persoonlijke beleggingsadviseur" staat altijd voor u klaar. We willen trouw blijven aan onze verbintenis om bereikbaar te zijn, en ontwikkelden daarom deze dienst, die alleen bestemd is voor specifieke klanten.

 

Bent u een actief belegger? Kies voor James, een persoonlijk beleggingsadviseur, die makkelijk bereikbaar is per telefoon, e-mail en webcam. Zo zal geen enkele beleggingsopportuniteit u nog ontglippen. 

 

Meer weten over James

 

Portfolio Advice

Portfolio Advice is een bijzonder krachtig en polyvalent instrument om beter te beleggen. Hiermee neemt u al uw beleggingsbeslissingen met kennis van zaken ...

 

Meer

 

Pro Pack Nieuwe klant-arts

Bent u voor uw beroepszaken nog geen klant bij ons? Wilt u graag een "all-inberoepsrekening" om u het leven makkelijker te maken? Bij BNP Paribas Fortis bent u aan het juiste adres. En wij willen u de gelegenheid geven u daarvan bewust te worden. Als u dat wenst, kunt u ook een toegestaan debetbedrag* aanvragen. We garanderen u een snelle beslissing voor een toegestaan debetbedrag van 5.000 euro.

 

Meer

 

 
Aanbod continuïteit - Artsen 
Vragen? Neem contact op met uw Fintro-agent
 

Afdrukken