Pro Pack Nieuwe klant-arts

Als arts met zelfstandigenstatuut hebt u er alle belang bij om uw privé- en beroepsfinanciën duidelijk van elkaar gescheiden te houden.

 

Dat is volkomen mogelijk met Pro Pack, een superuitgeruste zichtrekening voor professioneel gebruik. Voor een kleine driemaandelijkse bijdrage krijgt u een werkelijk zeer complete tool met bankkaarten, verschillende mogelijkheden om geld af te halen en te storten, uw rekeningafschriften te printen enz. Ook PC banking Pro is in dit forfait inbegrepen.

 

Wat is Pro Pack Nieuwe klant-arts?

Artsen die voor het eerst een Pro Pack-beroepsrekening openen, bieden we een hele reeks voordelen.

Voordelen

  • Gratis: u hoeft twaalf maanden lang geen bijdrage te betalen voor uw Pro Pack-rekening.
  • Complete dienstverlening: de Pro Pack-rekening biedt u alle diensten die u nodig hebt: bankkaarten, kredietkaarten en een PC banking-contract.
  • Maatwerk: speciaal voor u hebben we aan deze rekening nog andere diensten verbonden.

 

Ontdek in detail

Uw Pro Pack-rekening kost u 7,80 euro per kwartaal. Geen cent meer. Voor dat vaste bedrag geniet u alle diensten en opties die u nodig hebt:

 

  • Rekeningbeheer: voor een onbeperkt aantal transacties.
  • Rekeningverzekering: dekt het overlijden door ongeval van de rekeninghouder. Als u overlijdt als gevolg van een ongeval hebben uw nabestaanden recht op een bedrag dat gelijk is aan het positieve saldo op uw rekening (met een minimum en maximum).
  • Een bankkaart: betaal in België en Europa, gebruik Cash Deposit (om geld te storten via onze automaten).
  • Een PC banking Pro-contract: beheer uw rekeningen, doe uw overschrijvingen, voer betalingen in en uit, druk uw rekeningafschriften af, bekijk uw kredieten ...
  • Een Phone banking Pro-contract: afstandsbankieren per telefoon.

 

* De rekeningverzekering dekt alleen natuurlijke personen.

  • Wilt u aan uw Pro Pack-beroepsrekening een Visa Business Blue-kaart koppelen? U geniet een onmiddellijke korting van 50% op de jaarbijdrage van de kaart.
  • En als u liever een American Express-kaart hebt, kunt u opteren voor ons Duo Gold aanbod.

Wilt u een toegestaan debetbedrag* genieten op uw Pro Pack-beroepsrekening? Vraag ernaar in uw kantoor. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u een toegestaan debetbedrag van 1.249,99 euro, 2.500 euro of 5.000 euro toegekend krijgen. Snelle beslissing gegarandeerd!

 

* Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier

Deel ons uw e-mailadres mee en abonneer u op Perspectief Pro, een gratis newsletter op maat, speciaal bestemd voor zelfstandigen en ondernemers. Perspectives Pro wordt voor u op maat gemaakt. U kunt kiezen welke thema's u interesseren (Mijn pensioen, Starten eigen zaak, Budgetbeheer, Fiscaliteit, Mijn projecten en investeringen) en dan krijgt u alle drie maanden gratis de artikelen en nuttige info over uw favoriete onderwerpen in uw mailbox.

 

 

 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap

Brochure Pro PackBrochure Visa en MasterCard Business


Alle details van dit product afdrukken
 

Maak ook kennis met