Bonifisc: betaal je belastingen vooraf

Betaal geen cent te veel aan de fiscus. Geniet maximaal van het belastingvoordeel bij voorafbetalingen.

Wat is Bonifisc?

Bonifisc is een flexibel krediet waarmee u uw belastingsuitgaven onder controle houdt. Volgens uw inschatting van belastingsuitgaven doen wij de nodige voorafbetalingen. U betaalt die som terug over een periode van 8 tot 12 maanden.

Voordelen

  • Minder belastingen: u vermijdt belastingvermeerdering en geniet van maximale belastingvermindering.
  • Spreiding van betaling: u spreidt uw voorafbetalingen over maximaal twaalf maanden.
  • Geen administratie: wij nemen u die taak uit handen.
 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap

Ontdek in detail

De fiscus laat u toe op vier momenten in het jaar voorafbetalingen te doen voor de belastingen op de inkomsten van dat jaar. Hoe vroeger u betaalt, des te groter is uw belastingvoordeel in de eindafrekening. 

 

Wij betalen uw voorafbetaling op de vroegst mogelijke betaaldag. Zo geniet u van de hoogste belasting vermindering.

U betaalt uw lening terug gedurende een periode van acht tot maximum twaalf maanden en bepaalt bovendien zelf of u de interesten in een keer of samen met de maandelijkse stortingen voldoet.

U geniet van een lage rentevoet op uw lening. Bovendien zijn alle interesten integraal aftrekbaar van uw belastingen als beroepskosten.

Kiest u voor Bonifisc? Dan betalen wij uw voorafbetaling en vernieuwen we die service elk jaar opnieuw. Zo bent u ook volgend jaar zeker op tijd met uw voorafbetalingen.

Bonifisc brochure (pdf) Algemene voorwaarden (pdf)

Kredietgever: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE0403.199.702. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag. Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV. De Fintro-agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven.

Alle details van dit product afdrukken
 

 

Maak ook kennis met