Fintro Home

Al je woonplannen in één app. Premium Pack

Wat is  Fintro Home ?

Fintro Home is de gratis app van  Fintro waarmee je snel en eenvoudig op je smartphone kunt berekenen hoeveel je ongeveer zou kunnen lenen en of je favoriete woningen binnen je budget liggen.

Voordelen van deze app

Je kunt al je favoriete woningen in een overzichtelijke lijst bewaren met een foto, het adres (met automatische aanduiding op de kaart) en je eventuele opmerkingen erbij. Én met het antwoord op de hamvraag: ‘Zou ik deze woning kunnen betalen?'.

De werking van de app wijst zichzelf uit dankzij de heldere, eenvoudige vormgeving. Het startscherm brengt alle mogelijkheden overzichtelijk in kaart. Bovendien krijg je bij het eerste gebruik een woordje uitleg. Via grafieken krijg je een duidelijk zicht op de volledige aankoopkost van een woning.

De app bevat een praktisch stappenplan dat je doorheen het hele aankoopproces loodst, van het berekenen van je budget tot en met je verhuizing. Je kunt in de checklist aanvinken wat je al gedaan hebt en zien hoe je plannen vorderen.

In een paar stappen ontdek je hoeveel je ongeveer zou kunnen lenen op basis van je inkomsten en maandlasten. Je kunt ook snel per woning berekenen of ze binnen je budget valt. Het resultaat van die berekeningen kun je telkens opslaan als pdf die je makkelijk kunt printen.

Je kunt via de app een afspraak maken met een adviseur van BNP Paribas Fortis voor meer info of een aanbod op maat. Je vind snel een kantoor in de buurt (met stratenplan, adres, e-mail en openingsuren) via de gps-functie van je smartphone of door een postcode of plaatsnaam in te geven.

 

Hoe aanvragen ?

Trouvez une agenceZoek een agentschap >

Meer weten over  Fintro Home

  • Voor iPhone en Android-smartphone: De app is ontworpen voor gebruik op een iPhone met iOS 7 of hoger of een Android-smartphone met OS 4.0 of hoger.
     

Verwante producten

Wettelijke informatie

 

Algemene voorwaarden (pdf)

Prijs

  • Fintro Home is gratis beschikbaar voor iedereen in de Apple App Store en de Google Play Store.

 


Imprimer tous les détails de ce produit