Automatische betaalopdracht

Gsm-factuur? Telefoonrekening? Fitnessabonnement? Betaal ze automatisch en bespaar uzelf elke maand tijd.

Wat is de Automatische betaalopdracht?

De Automatische betaalopdracht is de ideale manier om regelmatig terugkerende facturen en rekeningen te betalen, zoals uw elektriciteitsfactuur of uw maandelijkse huur. Het verschuldigde bedrag gaat automatisch van uw rekening af.

Voordelen

  • Comfort: u hoeft uw betaling maar één keer door te geven. Daarna gebeurt alles automatisch.
  • Zekerheid: u vergeet nooit een betaling en bent steeds op tijd. Zo vermijdt u ook interesten en kosten.
  • Gratis.
 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap
  

 

Ontdek in detail

Krijgt u regelmatig facturen van eenzelfde bedrijf voor verschillende bedragen? Zoals uw gsm-factuur of de telefoonrekening? Met de Domiciliëring geeft u de toestemming aan het bedrijf om die facturen automatisch te vereffenen. Nadat u uw factuur hebt ontvangen, vraagt de verzender de betaling rechtstreeks bij ons aan. Als er voldoende geld op uw rekening staat, zorgen wij ervoor dat alles op tijd betaald wordt. Zonder dat u zich ergens hoeft om te bekommeren.

Bij sommige betalingen blijft het geldbedrag elke keer gelijk: huur, elektriciteit, fitnessabonnement ... Met een Doorlopende opdracht voeren wij de betaling van een vast bedrag op een vaste vervaldag automatisch voor u uit . U beslist zelf welk bedrag op welke dag van de maand van uw rekening gaat en hoe lang de opdracht doorloopt.


Alle details van dit product afdrukken