Go-Life

Maximaal comfort met de gratis jongerenrekening Go-Life Zichtrekening

Wat is de Go-Life rekening?

De Go-Life rekening is de gratis zichtrekening van Fintro van 18 tot en met 30 jaar. Het omvat onder andere een bankrekening, twee bankkaarten , een kredietkaart en het gebruik van PC banking, Fintro Easy Banking en Telebanking.

Voordelen van deze zichtrekening

Je kunt gratis geld storten, afhalen en overschrijvingen doen. En met je gratis bankkaart kun je geld uit de muur halen en betalen in winkels, zelfs online. Op je 31e wordt je Go-Life rekening automatisch omgezet naar een Fintro zichtrekening.

Je Visa Classic kaart is gratis gedurende een jaar. Voor de volgende jaren betaalt u slechts 50 % van de normale prijs.

Meer weten over Go-Life

Een keer per jaar mag je je Go Life bankkaart gratis in een nieuw kleedje steken. Upload je eigen lievelingsfoto of kies een beeld uit onze fotogalerij. 

 

 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap

Prijs

  • Zowat alles aan je rekening is gratis: je zichtrekening, je bankkaart, het gebruik van PC banking, Fintro Easy Banking en Telebanking , je verrichtingen aan het loket ...
  • Geldafhalingen en betalingen binnen de eurozone zijn gratis. Alleen voor geldafhalingen buiten de eurozone betaal je kosten.
  • Ook je rekeninguittreksels zijn gratis bij opvraging via PC Banking of de automaten in onze kantoren. Wil je dat we die per post opsturen, dan betaal je uiteraard wel de portkosten.

 

 


Print alle productdetails