Go-Start

Maximaal comfort met de gratis jongerenrekening Go Start Zichtrekening

Wat is de Go-Start rekening?

De Go-Start rekening is de gratis zichtrekening van Fintro voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar. Het omvat onder andere een bankrekening, een bankkaart, het gebruik van PC banking en Telebanking en verschillende handige gsm-diensten.

Voordelen van deze zichtrekening

Je kunt gratis geld storten, afhalen en overschrijvingen doen. En met je gratis bankkaart kun je geld uit de muur halen en betalen in winkels, zelfs online. Op je 18e wordt je Go Start rekening automatisch omgezet naar een Go-Life rekening.

Je ouders kunnen een Go-Start rekening voor jou openen in een Fintro kantoor . Spring hoedanook zeker eens binnen in je kantoor, en vraag ook je gratis kaartlezer, waarmee je veilig kunt inloggen in PC banking en betalen op het internet.

Het geld op je Go-Start rekening brengt interest op vanaf de eerste euro.

Meer weten over Go Start

Een keer per jaar mag je je Go Start bankkaart gratis in een nieuw kleedje steken. Upload je eigen lievelingsfoto of kies een beeld uit onze fotogalerij. 

 

 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap

Prijs

  • Zowat alles aan je rekening is gratis: je zichtrekening, je bankkaart, het gebruik van PC banking en Telebanking , je verrichtingen aan het loket ...
  • Geldafhalingen en betalingen binnen de eurozone zijn gratis. Alleen voor geldafhalingen buiten de eurozone betaal je kosten.
  • Ook je rekeninguittreksels zijn gratis bij opvraging via PC Banking of de automaten in onze kantoren. Wil je dat we die per post opsturen, dan betaal je uiteraard wel de portkosten.

 


Print alle productdetails