Gepersonaliseerde bankkaart

Leuker bankieren met de gepersonaliseerde bankkaart Gepersonaliseerde bankkaart

Wat is de gepersonaliseerde bankkaart?

De gepersonaliseerde bankkaart – ook fotokaart genoemd – is een bankkaart van Fintro die u aankleedt met een afbeelding naar keuze. U kunt een eigen foto opladen of een afbeelding kiezen uit onze fotogalerij. De gepersonaliseerde bankkaart biedt exact dezelfde mogelijkheden als de gewone bankkaart.

Voordelen van deze bankkaart

Uw bankkaart gebruiken wordt zoveel leuker als u ze in een leuk, origineel jasje stopt. U vindt ze ook sneller terug in uw portefeuille.
Uw kaart ontwerpen en bestellen doet u in een handomdraai via PC banking. Aanmelden, foto kiezen of opladen, resultaat even bekijken, uw gegevens invullen, bevestigen en hop … besteld!  Indien u niet beschikt over PC banking, kan u de kaart ook bestellen op onze website  
Binnen de 10 bankwerkdagen is uw gepersonaliseerde bankkaart al klaar. Bij het bestellen kunt u aangeven of u ze bij u thuis wilt ontvangen of liever afhaalt in uw kantoor. In het laatste geval contacteren wij u zodra uw kaart toegekomen is.
 

Meer weten over deze betaalkaart

Uw foto mag geen inbreuk plegen op de auteurs- of merkenrechten van anderen. Hij mag evenmin in strijd zijn met de wet, de openbare orde of de goede zeden. Ontdek in detail wat mag en niet mag (pdf).

 

 

Hoe aanvragen?

Zoek een agentschapZoek een agentschap

Prijs

  • Het personaliseren op zich kost 9,50 EUR. De andere tarieven voor uw bankkaart (maandelijkse bijdrage, kosten voor vervanging bij verlies of diefstal van uw kaart ...) blijven onveranderd.
  • Houders van een Go life of Go-start rekening hebben recht op 1 gratis gepersonaliseerde bankkaart per kalenderjaar.

Vergelijkbare producten

 


Alle details van dit product afdrukken