Menu

Vlot betalen in het buitenland

We zorgen samen met u voor veilig betaalcomfort in het buitenland

Reizen in het buitenland doet u liefst zo comfortabel mogelijk. Wij helpen u om u optimaal betaalcomfort te geven in het buitenland. De beveiliging van uw betalingen is voor ons een prioriteit. Om fraude te voorkomen zijn er bij kredietkaarten en debetkaarten standaard enkele beperkingen ingesteld. Hieronder leest u over deze veiligheidsbeperkingen en hoe u ze heel eenvoudig ongedaan kunt maken. Voor online betalingen gelden de beperkingen niet. Ook over hoe u vlot vreemde munten kunt bestellen vindt u hier nuttige info.

Uw kaart is vanaf nu wereldwijd geldig, ook in de Verenigde Staten

Een reis naar de andere kant van de Atlantische Oceaan? Een auto huren bij een Spaans verhuurbedrijf? Cruisen op een Italiaanse boot? Uw kredietkaart is meteen gebruiksklaar in elk van deze situaties, vanaf nu ook in heel Amerika. Betalen in en reizen naar de Verenigde Staten, nu dubbel zo ontspannend!

Maestro buiten Europa

Zowel binnen als buiten Europa kunt u betalen met uw bankkaart met Maestro-functie. Om fraude tegen te gaan is het gebruik van Maestro echter standaard beperkt tot Europese landen. In niet-Europese landen wordt de magneetstrook op uw debetkaart vooral gebruikt voor de betalingsbeveiliging. U kunt de activering van de Maestro-funtie buiten Europa aanvragen in uw Fintro-kantoor. U kunt dit eveneens zelf aanpassen in Fintro Easy Banking Web of App.

Vreemde munten bestellen

Beschikt u graag over wat vreemde bankbiljetten om betalingen te doen onderweg of op uw bestemming in het buitenland? Daar helpen we u graag bij. Bestel uw vreemde munten tijdig. Bel daarvoor gewoon even even naar uw Fintro-agentschap.